lørdag 4. mai 2013

Provinslivets gleder


En av gledene ved å bo på landet er at man har mulighet til å ha stor hage. Det har vi, og det er vi veldig glade for. Og når man har stor hage må man selvsagt ha en trampoline! Tenk om vi hadde hatt en sånn i hagen da vi var barn! Jeg er sikker på at jeg kunne hoppet dagen lang ihvertfall - jeg hadde rett og slett elsket det!!

Vi kjøpte en trampoline på tampen av sesongen i fjor, og her om dagen satt vi den opp. Det var umiddelbart en suksess hos begge barna! Jeg kunne til og med bruke trampolina som en gigantisk lekegrind for lillesøster, mens jeg fikk gjort litt i hagen. Herlig!!


Egentlig så ønsker vi oss en ordentlig lekestue også. Men det får vi se om det noen gang blir noe av. Enn så lenge så har vi bare et lite pent lekehus i plast. Barna synes uansett at det er stas, så det får nok bli stående i år også :)

2 kommentarer:

Renathe sa...

Kjempestas med trampoline, bare pass godt på de! Har altfor mange i omgangskretsen som har barn som har skadet seg.. blant annet ei på 14 mnd som brakk lårbenet, hun hoppet sammen med søsteren som var på daniels alder. Tør ikke anskaffe deg jeg :/

Frihet sa...

Ja trampoline er gøy!! Her hopper de to og to uten sko ;)

God ny uke!!