torsdag 2. mai 2013

Fire år


Det er nesten ikke til å tro, at for fire år siden så satt vi på Ullevål sykehus med en bitteliten nyfødt Daniel i armene våre. Vips så sitter vi ute i provinsen med en liten gutt som har blitt så stor.


Nå har han plutselig blitt skikkelig gutt. Altså, stor gutt, hvis dere skjønner hva jeg mener. Litt mere menneske, om man kan si det sånn ;) Ferdig med den verste trassen, og har litt mer forståelse for hvordan verden fungerer. Ikke at han har vært den verste trasseren, men han har da hatt sine stunder han som alle andre.


Og så er han jo en skikkelig storebror også. En som passer på lillesøster om det er noen som ikke er snill med henne, en som passer på at trappegrinda alltid er lukket, at hun har bøker i senga si, og som passer på at det ikke ligger små leker rundt omkring som Ada kan sette i halsen sin. Men som samtidig kan finne på å gi en bitteliten smekk i bakhodet når han går forbi, bare for å vise at det er han som er storebror.


I dag har han blitt feiret både i barnehagen og her hjemme. Han har fått velge akkurat det han ville ha til middag, og valget falt på hamburger fra mc donalds. For en gangs skyld kunne vi kjøre og kjøpe mat der uten å ha et snev av dårlig samvittighet ;) Etterpå kom mormor og morfar over på kaker og annet godt. Og gjett om det var en stor fireåring som ble fornøyd med iPaden som var spleisegave fra mamma og pappa, besteforeldre og tante/onkel.
Til helgen blir det barnebursdag, og hovedpersonen selv gleder seg stort!

Hipp hurra for verdens fineste fireåring, som vi er så uendelig glad i!!!

3 kommentarer:

mammaKine sa...

Hipp hurra for søteste Daniel. 4 (!) år, wow!! Håper dere får en fin barnebursdag!! Klem fra oss :-)

HeidiCath-SuperMum sa...

Fire år er super stas, Gratulerer til bursdagsbarnet! HiPp hUrRa :)

Anonym sa...

Gratulerer til supergutten Daniel!! Hipp, hipp, hurrraaaaaaaaaaaaaa!!
Bursdagsklemmer fra tanteHilde og resten av familien i Vadsø