tirsdag 30. april 2013

Barnehageplass


Vi har hatt noen hektiske dager, med flere turer til Oslo for å ordne med litt forskjellige ting. I dag var Ada og jeg på bytur, og sjekket ut den gamle bakgården vår og Daniels forrige barnehage. Morsomt å se Ada traske rundt på akkurat samme måte som Daniel gjorde før vi flyttet. Hun er jo like gammel nå som Daniel var da han begynte i barnehagen.

Jeg har forresten glemt å nevne at vi har fått barnehageplass til Ada. I samme barnehage som storebror. Han blir flyttet i en helt ny barnehage i august, siden den barnehagen han går i nå dessverre legges ned :( Så da skal Ada også begynne der når den nye barnehagen åpner.
Jeg skal prøve å nyte tiden frem til da så godt jeg kan!! Og så krysser jeg fingrene for at det første barnehageåret ikke blir like slitsomt som Daniel sitt første år i barnehagen. Han var jo nesten mer hjemme enn i barnehagen, siden han var syk konstant. Jeg har vel ikke jinxet noe nå??

2 kommentarer:

Regni sa...

Åja, jeg husker godt hvor mye syke dere var, eller Daniel da. Stakkar, han fikk jammen brynt seg. Jeg kan aldri tenke meg at det blir like ille for Ada, hun har jo vært med på en del sykdom allerede, og har sikkert bygget seg opp forsvar mot mange typiske barnehagebugs. Går nok bra. Og gratulerer med barnehageplass forresten!

Ellen sa...

Så fint med barnehageplass! Dumt at den gamle blir lagt ned, men det betyr kanskje at det er mange av de samme barna og voksne som flytter etter i den nye barnehagen, eller? Blir jo sikkert veldig fint med et helt nytt bygg, også kommer de jo sammen ;)
Dette året har vi vært mye syke, det er jo første året i barnehage for lillebror, selv om han fyller 3 til sommeren. Vi har igrunn holdt oss ganske friske, men når vi fikk nr 2, da merket vi forskjell. Storesøster tok nok med seg en del smitte hjem, selv om hun selv ikke ble syk, så ble han det. Nå er det mai, hurra for det, og vi gleder oss over vår, sol, hageliv og etter hvert sommer! Fin 1.mai til dere!