søndag 28. april 2013

En liten påminner


Så dere innslaget om brann i vaskemaskiner på nyhetene i dag??
Om dere ikke så det, så får dere ihvertfall en liten påminnelse her. For jeg er av de som ALDRI setter på vaskemaskinen før vi går og legger oss om kvelden. Men jeg må innrømme at jeg av og til setter den på når vi skal ut av huset. Det hoper seg fort opp med skittentøy når man har små barn, og det er ikke lett å få vasket alt mens man er hjemme og våken. Vi har brannalarmer som er tilknyttet boligalarmen vår, så jeg tenker at hvis noe skulle skje, så går ihvertfall ikke liv tapt, og så går forhåpentligvis alarmen til alarmsentralen såpass tidlig at man berger huset. Men i hovedsak så vasker vi klær mens vi er hjemme og våkne - vaskemaskinen er tross alt en av de største kildene til boligbrann her i landet, noe vi fikk en påminnelse om på nyhetene i dag.

Jeg er forresten også nøye på å dra ut alle ladere av stikkontaktene om natten, de er jo også en stor kilde til brann. Min kjære er ikke like flink, men han har blitt bedre han også, etter en del mas fra meg. Jeg har vært nøye på dette i mange år, etter at jeg leste en artikkel om det en gang. Og jeg ble ikke mindre nøye på det etter at en venninne av meg fikk brann i laderen sin en gang. Heldigvis satt hun rett ved siden av!!

Så husk å ikke sette på vaskemaskinen før dere legger dere om kvelden!!!

Bildet er av Daniel fra han var omtrent like stor som Ada er nå. Jeg hadde visst ikke så mange bilder av vaskemaskinen i arkivet ;)

3 kommentarer:

★ Heidi ★ sa...

Gosh, akkurat DET gjorde jeg i gaar kveld. Maatte ha noen klaer rene til marcus skal paa leirskole i morgen... Men vaskemaskinen er jo ute paa balkongen her. Men likvel, brann vil man jo verken ha ute eller inne.
Skal huske paa det til senere, men har altsaa ikke for vane aa vaske om natten.
Tusen takk for at du vil markedsföre oss da! Et blogginnlegg hadde jeg satt utrolig stor pris paa. Saa veldig sjeneröst av deg Mona!!
Jeg er evig takknemlig for all publisitet vi kan faa.
KLEM!

mammaKine sa...

Ouch! Jeg er en av de som ofte setter på vaskemaskinen i det jeg går å legger meg. iPhonen står også alltid i laderen om natten. Jeg har ikke sett innslaget på nyhetene, men jeg får vel ta meg selv i nakken! Off! Takk for oppvekker´n ;-)

Ida sa...

Ugh...nå fikk jeg frysninger! Vi setter aldri på vaskemaskinen med mindre vi er hjemme, og våkne vel og merke. Men stikkontakter tar vi sjelden ut...i tillegg til å lade telefoner på natta... :S
Takk for påminnelsen!