søndag 5. mai 2013

Bare si det...


Ada elsker trampolina!! I dag fikk hun ikke hoppe på trampolina, siden vi hadde barnebursdag her, og jeg ikke ville ha henne på trampolina med større barn. Det kan jo være farlig!! På det meste hadde vi tre barn på trampolina samtidig under barnebursdagen. Alle uten sko, og en voksen stod ved siden av og passet på at alle var forsiktig. Det var en mer enn jeg egentlig har tenkt tidligere at vi skal ha på trampolina samtidig, men det så veldig fredelig og greit ut, så vi tenkte at det var ok.

Etter barnebursdagen satt Daniel og pappaen og bygde lego, mens Ada og jeg gikk ut en tur. Jeg satt Ada på trampolina, mens jeg selv ryddet litt etter feiringen. Så fikk jeg den geniale idèen om at det hadde vært gøy å gå opp på trampolina sammen Ada. Så det gjorde jeg.
Og vi hadde det så utrolig gøy!! Jeg hoppet med bare sommerkjolen på, mens Ada hadde latterkrampe mens hun humpet opp og ned. Jeg hoppet selvsagt ikke hardere enn at jeg tenkte at vi hadde god margin på at hun skulle få vondt når hun landet. Og tenkte faktisk inni meg at dette er et sånt øyeblikk du må lagre og huske på for alltid! Ada i bare body og strømpebukse, mens håret var helt elektrisk og sto til alle kanter. Og så lo hun så mye at man ikke kan la være å le selv! Herlig :)

Så ble lykken brått slutt da hun landet litt for kjært, og slo armen sin. Og enden på visa var at jeg syntes det var mistenkelig mange likhetstrekk med da hun brakk armen sist, så vi kjørte en tur på legevakta. Jeg var sikker på at hun hadde slått opp det forrige bruddet, hvis det var noe der. Men neida, hun har fått et nytt brudd like over det forrige bruddet.. Så da blir det tre nye uker med gips :(

Så jada, bare si det. Trampoliner er farlig! Og hvor dum kan man være som hopper på trampolina med en ettåring der sammen seg. Jeg satt faktisk i bilen på vei hjem og tenkte at dette kan jeg jo ikke skrive på bloggen, eller noe annet sted for den saks skyld. Men man må jo bare prøve å se det komiske i det hele. Alle gjør dumme ting, og av og til får det uheldige utfall. Jeg kan ihvertfall ikke beskyldes for å være en bomullsmamma ;)

Nå er mor sliten, så barnebursdagen vår får dere høre mer om siden!


8 kommentarer:

Pia sa...

HUff og huff....Trykka som vanlig liker på instagram, men føler med dere!

Ambivalentica sa...

Nei og nei og nei... Stakkars lita! Men det er sånn det er. Vi skal falle og slå oss, alle som en.. :)

Anonym sa...

Stakkars lille Adamor. Håper der går bra,og jeg sender gode tanker til henne. Klem

★ Heidi ★ sa...

Aa nei ....!
Saa uflaks!

Det kan skje med den beste, Mona!

KLEM!

Regni sa...

Åh, huff stakkar lillemor. Men du, dette kunne skjedd hvem som helst. God bedring til lillemor!

Wenche sa...

Foreslår at du husker hvor utrolig gøy dere hadde det, og hvor høyt hun lo, også tar du det andre på "det kan skje hvem som helst og det var bare uflaks at det skjedde med deg-kontoen".
Jeg har gjort det samme med Marcus (altså hoppet sammen med han), og jeg er villig til å vedde huset mitt på at veldig mange andre har gjort det også.

Marianne sa...

Det er ikke det at jeg mener at det var verdt det, men vet du; jeg liker VELDIG godt at du hoppet på trampolina og skapte lykkeøyeblikk for både deg selv og Ada. Ja, så ble enden på visa en helt annen enn man skulle ønske - men jøjemeg; når blir det ikke det da?
Trampoline har sine risker, som alt annet, og jeg håper armen til Ada gror fint og flott!

Ida sa...

Huff, det var det jeg fikk følelsen av da jeg så bildet på instagram.. Jeg har nå likevel planer om å småhoppe på trampolina med gutta bare den kommer opp jeg da ;) Men jeg skal ha denne hendelsen i bakhodet. Det kan faktisk skje alle :)