mandag 6. mai 2013

Sjørøverbursdag


I går hadde vi som nevnt barnebursdag her i huset. Vi har aldri arrangert skikkelig barnebursdag før, men i år syntes vi at han har blitt så stor at det var på tide. Sjørøverbursdag ble foreslått, og det var poden meget fornøyd med. Han ønsket seg en skikkelig sjørøverskip-kake, men var ellers lite delaktig i planleggingen.


Planleggingen var det mor i huset som sto for. Servietter, kopper, ballonger og annet stæsj med sjørøvermotiv ble handlet inn på smart club, nille og søstrene grene. Mye fint er også å få på ebay og lignende nettsteder, men vi var ikke såå tidlig ute.


Kaker og annet til å putte i munnen ble bestilt av mor, og laget av pappaen i huset og tante Silja. Jeg tror vi har bestemt oss for å ha en supertante på besøk her hvert år mens vi feirer barnebursdag - det var virkelig genialt!! Supertante Silja tegnet også opp skattekart på bestilling. Vi kan jo ikke ha piratbursdag uten skattejakt!


Godteposene inneholdt litt mer stæsj enn godteri, ettersom de spiser nok sukkerholdig i en bursdag som det er. Barna var veldig fornøyde, og så ikke ut til å savne mere godis da de åpnet den.

Bursdagen hadde vi lagt opp sånn ca som dette:
Frilek
Pølsespising
Bursdagssang og kakespising
Frilek
Åpning av pakker
Skattejakt
Frilek

Vi hadde utrolig flaks, i og med at våren plutselig dukket opp akkurat den dagen vi skulle feire. Det er slettes ikke dumt å kunne være utendørs når det er mange barn samlet som skal spise både pølser og kaker!!
Vi hadde på forhånd sagt at bursdagen skulle vare i to timer, og det føltes veldig passelig. Utrolig praktisk at noen av foreldrene var igjen og kunne hjelpe til litt med servering og diverse også. Så tusen takk til alle som bidro til at det ble en super bursdagsfeiring!! Og en spesiell takk til supertante Silja, som virkelig sto på for å gjøre dagen til en dag Daniel vil huske til han blir en gammel mann!

Flere bilder av kaker og annet kommer :)

1 kommentar:

Mamma til Storebror og Lillebror sa...

Så morsomt,åå pirat bursdag er kult!! Hadde det i fjord da storebror ble 2, han er enda mer sjørøver glad i år så blir sjørøver bursdag da han blir 3 ;)