søndag 14. april 2013

Våren som kom og gikk


Vi hadde noen fine vårdager i forrige uke, og rakk såvidt å finne frem den fine nye vårjakka til lillemor. Men så kom vinteren tilbake, og vi måtte ta frem ullklærne for å ha under jakka. Og i dag kom visst høsten hit også. Enda godt barna er syke, så vi slipper å gå ut i det sure været..
Edit: Og jakken er fra Lindex. Kjempefin, ja!!

Ja, for Ada er fortsatt ikke helt frisk fra omgangssyken, og i dag hang storebror i huset seg på også. Herlig med to uker med omgangssyken i hus før påske, og så en uke med omgangssyken i hus nå. Kan vel fort dra ut noen dager til også. Har jeg forresten nevnt at jeg HATER omgangssyken??? Mulig jeg har glemt å nevne det, men jeg gjør altså det.

Heldigvis er det jo en fin trøst at våren er rett rundt hjørnet. Og det er det nye kjøkkenet vårt også! Jippi :) Takk for fine innspill forresten. Dere skal nok få se litt når vi har fått det ferdig!

Ja, og så trakk jeg vinnere av mini-giveawayen min også. De heldige vinnerne av et BabyDrøm magasin ble Madeleine og Julie. Dere får en melding fra meg!

9 kommentarer:

Ambivalentica sa...

Off..masse god bedring..det er absolutt verste sort, det er så urettferdig at de små må bli så syke... Heldigvis går det relativt fort over..men skjønner du blir matt av å ha fått det igjen.. Håper det gir seg snart!

Anonym sa...

Så kjedelig med omgangssyke:( god bedring!! Jeg har hatt Oliver hjemme i en uke, for å prøve å holde oss unna. Ikke hyggelig å ha noe sånt på lang flytur. Så langt ser det bra ut..men jippi, jeg fikk med meg et blad på turen:)))Tusen takk! Klem Julie

Pia sa...

Fredag var det vinter, i går var det litt sommerlig mens i dag er det mer høstvær...

Frihet sa...

Ja ønsker meg sol og varme, i dag er det høst ute!! God bedring til dere!! Jeg også HATER omgangsyken og kjenner panikken.

Fin kveld videre!!

Anonym sa...

Å, så fin Ada var i de klærne, kan jeg spørre hvor jakken er kjøpt? God bedring til dere!!

mona sa...

Tusen takk! Jakken er fra Lindex :)

Anonym sa...

Sukk...er søt!
Klem fra tante Hilde

Anonym sa...

Så fin lue lille-søte har! er denne ögså å få kjøp eller? :)

mona sa...

Takk, den er hjemmelaget. Link til oppskrift finner du i dette innlegget http://mamma-mona.blogspot.no/2012/09/pixielue-gjenbruk-og-vinner-av-giveaway.html