torsdag 11. april 2013

Sykdom og minigibort


Ada lille er fortsatt syk, og dagen i dag har gått med til å sitte mye i godstolen med Ada sovende på fanget. Selvfølgelig så har både tv og Internett vært nede i dag, så da fikk jeg jo god tid til å gå igjennom bildene fra påsken ihvertfall. Aldri så dumt at det ikke er godt for noe??

Jeg falt sånn for dette bildet av Ada og kusinen hennes. Herlig, eller hva??


En annen ting jeg fikk tid til var å titte igjennom dette bladet her, som jeg var så heldig å få i postkassa her om dagen. BabyDrøm er et nytt magasin for de med baby eller baby i magen. Jeg elsker å lese sånne magasiner, og regner med at det er flere som meg der ute!? Jeg fikk to ekstra eksemplarer til å gi bort, så kanskje noen har lyst på?? Jeg har allerede to som har meldt seg etter at jeg la ut bilde på instagram. Om flere melder seg trekker jeg ut noen som kan få et magasin i løpet av noen dager :)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mona

Så fint bilde av Ellen og Ada. Håper det går bedre med Ada. God bedring til henne.

Klem fra meg

Anonym sa...

Tøff og stilig outfit- på flotte tanteunger!
Synes tanteHilde :-)

Anonym sa...

Vil gjerne være med i trekningen :-)

Tove

Carina sa...

Vil gjerne være med i trekningen:)

Ambivalentica sa...

Jeg er med! :)

ida sa...

Nydelig bilde :)

Jeg ønsker meg blad og er gjerne med i trekningen!

Anonym sa...

Jeg blir også gjerne med i trekningen av bladet:) Så kan vi håpe jeg rekker å lese det på flyturen til Darwin:)Vi reiser på tirsdag, så blir med hvis trekningen er før det;) Satser på snille barn på turen. Klem fra Julie

Anonym sa...

Kom tilfeldigvis over bloggen din, og må si det er godt å lese om deres utfordringer med søvn....vi sliter med akkurat det samme dere har gått igjennom. Veldig interessant å lese - og ikke minst godt å se at man ikke er "alene". Leser gjerne mer om hva som har fungert og ikke mtp søvn :-)

Anonym sa...

...og blir gjerne med i trekningen av mamma-blad! Alltid gøy å lese slike når man har en liten krabat i hus ;-) Hilsen Marianne

Anonym sa...

Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen av bladet!

Hilsen Carina G :)