torsdag 7. mars 2013

Playdate


Jeg har fortsatt holdt Daniel hjemme fra barnehagen, siden det går omgangssyke der. Det kan jo fort bli lange dager hjemme sammen lillesøster og meg, så da var det veldig stas å få besøk av to kjekke lekekamerater i dag. Kine tok nemlig turen på besøk med sine søte små. Barna lekte kjempefint sammen, og vi mødrene fikk tid til å skravle litt. Tusen takk for veldig koselig besøk!


I ettermiddag/kveld har jeg vært på jobb. Vi har hatt slitsomme netter med lillesøster den siste uken, så nå er jeg rimelig klar for sengen. Om noen har lyst til å komme på playdate i morgen, så er forresten Daniel hjemme med oss jentene da også, så det er bare å gi meg et pip. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hadde besøk av to søte gutter i ettermiddag og storebror var veldig fornøyd over dagen med dere forsto jeg :) Flotte bilder og 4 nydelige barn :)
Hilsen farmor til gutta krutt <3

Ambivalentica sa...

Det er så deilig å få besøk i løpet av dagen, ungene stortrives og de voksne kan få noen å føre en samtale med som ikke inneholder ord som traktor eller TaueBill.. ;) Ønsker dere ei finfin helg videre :)

mona sa...

Så koselig! Veldig fine gutter du har altså :)