fredag 15. mars 2013

Jeg hater...  •  omgangssyken
  • meg selv, for å ikke bare følge magefølelsen og holde Daniel hjemme fra barnehagen lenger
  •  omgangssyken
  • alle som har fått meg til å føle meg helt hysterisk for å ha holdt han hjemme i to uker fra barnehagen (jaja, jeg skal moderere meg. Jeg gjør ikke det da, men akkurat nå er jeg bitter på det meste)
  • omgangssyken
  • meg selv, for at jeg lar meg påvirke av hva andre synes og tenker om meg
  •  å se stakkars barnet mitt ha så vondt
  • å vaske spy gang på gang på gang
  • å gå og vente på å bli syk selv

God helg!

21 kommentarer:

Anonym sa...

Er faktisk ltt bitter på dine vegne, dette var så sykt ufortjent etter at du har vært supermamma i to uker. Lykke til, Mona. Dette er pesten! Skjønner også at du er alene siden det er fredag. Kirsti

Marthe sa...

Enig i mesteparten av listen din, Mona, men du må IKKE hate deg selv da! Du er helt super - verdens beste mamma :o) Synes det er beundringsverdig av deg å holde barna hjemme fra barnehagen for å holde de friske, den "lette" veien er jo faktisk å sende de avgårde, skru på TV2 Bliss og sjenke seg en Caffelatte ;o) Nei, stå på du! *Godbedringsklem* fra Marthe

Hvit Lilje sa...

Jeg hater omgangssyken like mye som deg...

nullfiresyvni sa...

Han fikk jo to knallfine uker med mamma og lillesøster da... Håper det går raskt over. Cola eller annen brus (ikke lettbrus)så han får i seg litt "næring" sier legevenninne her.

Klem Kirsti

Ambivalentica sa...

Vi blir "uglesett" fordi vi er "hysteriske" når det kommer til omgangssyken blant våre barn. Hvem i all verden ønsker dette h*****e for ungene sine? Jeg skjønner deg godt jeg, når de små ungene blir syke vil en bare gråte over hvor vondt de har, og hadde en kunnet ville en overtatt sykdommen selv. Vi unngår det som pesten, og for oss er det en svært fornuftig strategi.. :)

Ambivalentica sa...

Åj, så glemte jeg jo det jeg skulle inn for å skrive; god bedring!!

Nina sa...

Æsj,hater den syken selv og er enig med lista di.Holdt minstemann hjemme her også pga syken i bhg,men han fikk den så fort han bevegde seg innafor døra der.
Jeg går også å venter på å få den selv når ungene har hatt det.
God bedring!!

Gøril sa...

Føler med deg. Her har vi også omgangssyke. Tilde kastet opp hver halvtime fra kl 11-07, syntes så synd på henne. Det er verste sort. Håper han fort blir bedre.
Her er det bare mannen som ikke er rammet, men det er vel bare et spm om tid før også han blir med i spyklubben.

Gooood bedring!

Monica Moe sa...

WOW! Kan bare ikke beskrive hvor godt jeg kjenner meg igjen! Krysser fingre for at du holder deg frisk og god bedring til sønnen din!
Omgangssyke? Hvordan kunne du?

Størstepia sa...

Er SÅÅÅ enig i alt du skriver her!
For meg er den største frykten å få det selv, jeg virkelig H A T E R å kaste opp og føle seg så hjelpeløs. Det er selvfølgelig også veldig vondt å se på at barna er syke, det blir jeg aldri vant til tror jeg...
Krysser fingrene for at dere andre holder dere friske!!
Gode tanker og klemmer fra Kjersti

★ Heidi ★ sa...

uff, saa fikk han det til slutt likevel...
Syns synd paa dere, har aldri opplevde dette spyhelvete med mine barn, vet bare saa ynkelig og patetisk jeg selv blir naar jeg har det...
God bedring til lille daniel og haaper for guds skyld dere andre slipper unna.

KLEM!

mona sa...

Takk, takk :)

mona sa...

Hihi, det får jeg kanskje gjøre neste gang ;) Takk, takk!

mona sa...

Takk, takk!

mona sa...

Ja, omgangssyke er virkelig pyton! Jeg har en teori om at de som ikke hater det like mye som meg aldri har hatt det så ille som jeg pleier å få det...

mona sa...

Takk, takk :)

mona sa...

Takk, takk! Ja, man må nok holde de borte minst to uker etter at siste tilfellet har vært i barnehagen. Og selv da ville jeg nok ikke følt meg sikker..

mona sa...

Masse god bedring til dere også!! Omgangssyken er virkelig verste sort..

mona sa...

Takk, takk :)

mona sa...

Haha, ja jeg synes faktisk også at det er aller verst å få det selv. Jeg blir alltid så utrolig dårlig! Jeg mistenker at de som ikke hater omgangssyken like mye som meg aldri har vært så dårlig som jeg pleier å bli ;)

mona sa...

Takk, takk!! Krysser fingrene for at du slipper å oppleve det med dine barn. Går kanskje ikke runden på samme måte i Spania som i Norge?? Her går det jo stort sett på den tiden av året hvor man er mest innendørs og tett på hverandre.