fredag 15. mars 2013

En liten ferie


Noen dager fri fra barnehagen for å unnslippe den fryktede omgangssyken ble brått til to uker "ferie" for storebror. Det tar jo litt tid før sånne virus har gått runden, og egentlig føler jeg meg fortsatt ikke trygg på at han ikke blir smittet. Virusene lever jo lett et par uker på leker, dørhåndtak eller andre steder som ikke blir godt nok vasket. Men, men.. Vi får krysse fingrene for at den verste faren er over nå ihvertfall. For nå er storebror tilbake i barnehagen.

Vi har hatt det overraskende hyggelig disse to ukene hvor han har vært hjemme. Ikke at det ikke pleier å være hyggelig å ha han hjemme altså, men sånn i utgangspunktet vet man jo at det fort blir kjedelig å være lenge hjemme for en snart fireåring. Men han har heldigvis ikke rukket å kjede seg. Vi har stort sett hatt fullt program, og jeg har sørget for at han har både har fått besøk og vært på besøk hos andre barn på sin egen alder. Så nå føler jeg at han lett kunne vært hjemme til etter påske også ;)  Men vi bestemte oss altså for at han kunne få gå i barnehagen igjen i går. Da får han en drøy uke tilbake før det virkelig er ferie. Barna og jeg reiser nemlig en tur til Finnmark i påsken. Vi gleder oss!!

1 kommentar:

nullfiresyvni sa...

Syns alle er sjuke med dette minst en gang i året om man har barnehagebarn (eller kollegaer med barnehagebarn). Max er så liten enda at vi har bare hatt typiske forkjølelser og litt ørebetennelse i år. Nå har han vært sjuk på fjerde dagen og både han og jeg lengter etter å leke med andre igjen.

klem Kirsti