tirsdag 12. februar 2013

Uheldig bursdagsbarn


Lillesøster har visst vært litt uheldig og slått armen sin. I morges fikk jeg plutselig se at hun hinket rundt på en arm. Hun bruker den når hun leker, men vil ikke belaste den. Det eneste jeg kan tenke meg at kan ha skjedd er at hun må ha slått armen da hun var så uheldig å falle ned fra lenestolen i stua i går før middagen. Jeg husker hun hadde vondt i armen da jeg kledde av eller på henne i går kveld, men da trodde jeg bare at det var jeg som hadde vært uforsiktig og vridd armen litt. Stakkars lille, skade seg på den første bursdagen sin da gitt!!


Så da måtte jeg bare utsette dagens planer, og få en time hos legen til lillemor. Heldigvis mente legen at hvis det er noe, så er det sannsynligvis en liten brist i underarmen, og at det sannsynligvis ikke trengs å gjøre noe med det. Blir det ikke bra innen tre-fire dager skal vi ta turen tilbake og ta en tur på røntgen.
Huff, man får jo så vondt av de små når man ser at de har vondt, så vi krysser fingrene for at det går seg til i løpet av et par dager!

4 kommentarer:

Petrus og Petrine sa...

Vi får håpe at det går raskt over, og at det verken er brist eller brudd..

Flotte bilder av ei flott lita frøken.
Gratulerer med dagen <3

Solveig - Lykkelig med liten sa...

Stakkar lille. Var jo veldig uheldig da. Er sikkert bare veldig forslått får vi håpe, så det går fort over igjen. Lykke til hos legen, og gratulerer med dagen til lille frøkna:)

mona sa...

Takk, takk! Faktisk så synes jeg at armen virker verre i dag. Men hun har fått vaksine i dag, så kan jo være derfor også. Blir nok tur til legen igjen om det ikke er bedre i morgen!

Anonym sa...

Næmen, stakkars liten. Jeg tror jeg hadde vurdert legevakt, de er ofte bedre på brudd. Snakker av erfaring! Også på bursdagen sin da :( Kirsti