fredag 15. februar 2013

Fredag, og lang dag på sykehuset..


Her har vi som vanlig hektiske dager. I dag skulle jeg liksom ta livet med ro, og få shinet litt i huset til helgen. Vi skulle bare en liten tur på sykehuset for å ta røntgen av armen til Ada først. Jeg dro nemlig tilbake til legen i går, siden jeg ikke syntes at armen var blitt bedre. På sykehuset ble vi sittende resten av dagen.. Og med oss hjem igjen fikk vi en bitteliten blå gips.

Stakkars lille vennen! Enn å brekke armen på sin aller første bursdag da gitt.. Heldigvis pleier jo små barnekropper å ordne raskt og greit opp i ting, så vi satser på at det gror fint forholdsvis fort.


Pasienten selv er heldigvis ved godt mot, og hun oppfører seg som om gipsen alltid har vært der. Selv om hun hadde ventet hele dagen på sykehuset, og ikke fått formiddagsluren sin, satt hun til og med helt rolig og stille da sykepleierne satt på gipsen. Flinke lille jenta vår!

Nå er det fredagskveld og idol som gjelder. God helg til dere!

8 kommentarer:

Hverdagsmamma sa...

Stakkars liten, det var litt av en måte å feire dagen sin på. Håper det gror fort, og ikke setter for mange begrensinger for henne.... God helg til dere alle :-)

Stine sa...

Neimen, stakkars liten da.... heldigvis så fikser det seg nok fort!
Og tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg... ikke så rart at du ikke har fått det med deg, blitt litt lenge siden sist jeg postet noe...
Dagene går jo fort uansett!! Så store og vakre dine små blir!!! Har fulgt med deg her inne altså, men er dårlig med kommentarer.... må bli bedre der! Vakre er de uansett og bloggen blir satt pris på! ;) Ha en fin helg!

Solveig Marie sa...

Uff da, så uheldig:( Håpe det gror rsakt. Flink hun har vært da:)

★ Heidi ★ sa...

Shit, brakk hun armen???
Ikke lite de skal gjennom disse smaa.
Marcus her har influensa og ligger som en klubbet sel i sofaen paa 3.dagen... uffameg.

önsker dere en finfin helg:)

mona sa...

Takk, takk! Fortsatt god helg til dere også :)

mona sa...

Takk for det :) Fortsatt god helg til dere også!

mona sa...

Takk! Ja, vi får krysse fingrene for det :)

mona sa...

Huff, ja. Var et lite brudd i underarmen hennes. Hun har nok hatt maks uflaks, stakkars!
Masse god bedring til M! Og fortsatt god helg :)