mandag 4. februar 2013

En ny hverdagJa, jeg vil gå så langt som å kalle det en ny hverdag. Noen ting går man liksom og tenker på lenge, før man virkelig gjennomfører det. Og så lurer man på hvorfor i all verden man ikke har gjort det før!!
Lillesøster har lenge vært en liten villstyring ved matbordet. Hun sitter ikke lenge i ro, og skal helst ha tak i alt på bordet for å kaste det i gulvet. Derfor reiser hun seg opp fra stolen igjen, og igjen, og igjen og igjen, helt til mor får nok og setter henne på gulvet. Spesielt middagene har til tider vært slitsomme...

Her om dagen gravde jeg frem noen seler, som jeg i sin tid kjøpte til storebror. De har aldri vært i bruk før, men jeg skal si de kom til nytte nå. Oh my, så deilig det er å kunne spise middag igjen uten at lillesøster bare lager baluba. Hun godtok det med en gang, og nå prøver hun nesten ikke å reise seg opp i det hele tatt. Kan absolutt anbefales til andre som vurderer det samme!


Nå gjenstår det bare å få tak i en sånn sovepose som kan festes til madrassen i sengen. Nå har faktisk lillesøster vært flink å legge seg om kveldene de siste dagene, men hun styrer fælt om natten. Rop ut om noen har en pent brukt som de vil selge. De er jo så dyre, så det er kjedelig å kjøpe en helt ny i tilfelle lillesøster ikke godtar å bruke den.. 

2 kommentarer:

Mariann sa...

Jeg har en pose Mona, kan lete den frem om du ikke har fått napp noen andre steder. Bare gi lyd :-)

Mariann :)

Solveig - Lykkelig med liten sa...

Så lurt:) Har noen seler liggende vi også, så de skal vi ta i bruk om vesla begynner sånn etterhvert.