lørdag 2. februar 2013

Fotobok


Jeg har lenge tenkt at jeg skulle lage en fotobok til lillesøster. En fotobok om hennes første år, litt som en babybok. Siden jeg hadde et gavekort på myphotobook.no ble det til at jeg bestilte der. Og siden gavekortet gikk ut ved årsskiftet så satt jeg i mange timer på nyttårsaften for å få boken klar til bestilling.

Så fikk jeg boken i posten, og var selvfølgelig kjempespent. Skuffelsen var derfor stor da det viste seg at flere av bildene var dratt ut av proporsjoner, og noen av bildene var kuttet slik at ikke hele motivet vistes.
Dum som jeg var så så jeg ikke over boken etter at den var lastet opp. Jeg var ivrig etter å få den bestilt før gavekortet gikk ut, og tenkte at jeg hadde jo sett over den maange ganger mens jeg holdt på...
Siden boken så lik ut på forhåndsvisningen etter opplasting, så var plasteret jeg fikk på såret at jeg kunne få 50% rabatt på en eventuell ny bok - som da må lages helt på nytt.
Ellers takk, men jeg gidder ikke å sitte i mange timer og lage en fotobok, for så å se at den ikke kan brukes når den endelig er lastet opp...


Bildet er tatt da lillesøster var 15 timer gammel, og hilste på storebror for første gang <3 p="">

5 kommentarer:

Solveig - Lykkelig med liten sa...

Uff, så utrolig kjedelig:/ Sånty tar jo tid. Vet jo hvor lang tid jeg bruker hver gang jeg skal laste opp alle bildene av vesla og bestille til fotoalbummet...

Hverdagsmamma sa...

Uff, så utrolig kjedelig, men takk for at du deler.
Jeg har planer om å begynne å lage fotobok for hvert år, og drivre å leter rundt etter hvor jeg skal starte prosjektet... Tanken er å skrive litt hver måned og så bestille boken når året er slutt. Tidligere år har jeg gitt helt opp fordi det blir så mye å ha kontroll på gjennom et helt år. Av vane hadde jeg planer om å bestille gjennom fotoknudsen, men i disse mulige konkurs tider tørr jeg ikke starte prosjektet der..... Og etter å ha lest hva du skriver så nlir det heller ikke myphotobook.no......

Anne Marte sa...

Utrolig kjedelig, jeg vet hvor mye jobb det er å lage bøker. Har laget to på Japan Photo og fått veldig fine bøker. Er i gang med min tredje bok nå, har planer om å lage ei bok i året om lille snupp og bestille til oss selv og besteforeldre før jul.

mona sa...

Ja, er liksom all tiden man har brukt på det som er mest irriterende! Jeg har også bestilt på japan photo en gang tidligere, og var veldig fornøyd med den boken :)

Marthe sa...

Huff, skjønner at du er skuffet! Hadde blitt utrolig irritert selv. Har prøvd både Japan Photo og Fotoknudsen, og er fornøyd med begge. Mange fine bakgrunner å velge på Fotoknudsen - man da bruker man desto mer tid siden det er så mye gøy å velge i ;o)