onsdag 31. oktober 2012

Snart jul


Jeg pleier ikke å være så tidlig ute med juleforberedelser, men i år har jeg faktisk allerede såvidt begynt å kjøpe noen julegaver. De siste årene har det vært litt stress å få alle gavene på plass, så jeg tenkte at jeg skulle prøve å ligge litt på forskudd i år. Jeg har også begynt å lage en liste over hva barna ønsker seg til jul. Selv synes jeg det er supert å se andres lister, så får man alltid noen gode tips. Derfor tenkte jeg å vise frem et lite utvalg som står på listen foreløpig.

Det er vel ikke for tidlig for lillemor å ønske seg en dukkevogn?? Jeg elsker denne hvite gammeldagse dukkevogna. Jeg må bare finne ut hvor de selger den, siden den var utsolgt der jeg fant den (smartkids.no).


Lillemor var jo så heldig å få en kjempefin omslagsjakke fra Ullungene.no da hun var litt mindre. Nå har hun dessverre vokst ut av denne jakka, som har vært en favoritt her i huset. Jeg synes at rampegenseren de har er så utrolig kul, og lurte litt på om Ada skal ønske seg den til jul. Det er jo egentlig en genser for gutter, men jeg synes absolutt at den kan brukes av en tøff liten jente også - hva synes du?


Og hvis noen vil ha tips til hva de selv kan ønske seg, så må dere ta en titt på de fine smykkene fra SECRETSbyB. Det fine armbåndet mitt med perlene er derfra. Jeg har sett disse smykkene flere steder, og syntes at de har vært så fine. Så plutselig oppdaget jeg at det var en venninne av en venninne av meg som lager de - moro! Da måtte jeg selvfølgelig bestille meg et armbånd jeg også :)

Og bare så det er nevnt, så er IKKE dette innlegget sponset.

2 kommentarer:

Anonym sa...

De har en ganske lik dukkevogn på kremmerhuset :) koster en del da, men er nydelig! i grått og creme tror jeg :)

Erica Haukø sa...

Genseren er kjempetøff til begge kjønn. Nydelig!