torsdag 1. november 2012

Kråka


For en stund siden var jeg i Oslo på shopping sammen en venninne. Gutten hennes, som er seks uker eldre enn Ada, var plutselig så tålmodig og satt så fint i vogna. Mens min egen lille kråke ikke kunne sitte rolig i vogna mer enn et øyeblikk så lenge vi ikke trillet.
Her om dagen var jeg sammen venninnen min igjen, og hun kommenterte at Ada også har blitt så tålmodig i vogna nå. Og jammen har hun ikke blitt det, jeg har bare ikke tenkt over det! Plutselig kan hun sitte i vogna si mens mor tar en kopp kaffe, eller hun kan sitte i vogna si mens jeg går inn og henter storebror i barnehagen og hjelper han med påkledningen. Det må jo ha skjedd gradvis den siste måneden, siden jeg ikke har lagt merke til det. Så selv om tiden går litt for fort, så er det jo litt deilig at de blir større også!

Jeg har forøvrig også gjort noen forsøk på å legge lillesøster i vogna her ute når hun skal sove på dagtid nå, og jammen har hun ikke sovnet etter en liten stund - uten å skrike! Hurra for jobben vi la ned for å få henne til å sovne av seg selv :)

5 kommentarer:

nullfiresyvni sa...

Høres deilig ut. Her er det bussene og synsing og skriking, gjerne i en time før han sovner. Hva gjorde dere for å få snuplass til å sovne selv? Max nekter plent å bli lagt ned eller sovne i vogna.

Klem Kirsti

nullfiresyvni sa...

Haha byssing og synging. iPad lever sitt eget liv

nullfiresyvni sa...

Og snuplass er snuppa. Første gang på iPad-sorry

mona sa...

Hihi, tenkte det var autokorrekturen som hadde vært på ferde her, ja.. Du kan lese litt mer om hva vi har gjort for å få henne til å sove av seg selv her http://mamma-mona.blogspot.no/2012/10/sov-selv-lille-baby.html. Men jeg tror ærlig talt ikke at hun har vært klar for det så veldig mye tidligere enn nå, rundt 8 mnd.

mona sa...

Lykke til til dere også forresten! Det er slitsomt med babyer som ikke klarer å finne roen selv..