tirsdag 16. oktober 2012

Hobbyvirksomhet


I helgen var jeg ute og tok bilder av en god venninne og familien hennes. Det var skikkelig surt, og vi måtte ta en pause underveis pga. regn. Men vi fikk heldigvis mange fine bilder allikevel.
Det er utrolig gøy å ha fått en skikkelig hobby altså. Jeg har jo alltid vært interessert i foto, men det er jo bare det siste året at interessen har begynt å ta av. Jeg har alltid ønsket meg en hobby også, og følt meg kjip når ukjente folk spør hva jeg driver med på fritiden; "Eh, er sammen venner". Nå har det plutselig blitt sånn at når jeg treffer venners venner, så spør de ofte om det er jeg med bildene. Og det er jo alltid like stas. Plutselig så har man en hobby som man kan være stolt av. Ja, det er vel lov å si det?!


Jeg har jo enda mye å lære da, og drømmer meg bort i fine bilder hos andre fotografer og hobbyfotografer som jeg følger gjennom blogger og facebook. Men det er jo noe av det som gjør det gøy også, at man hele tiden ønsker å bli flinkere.. En ting er ihvertfall sikkert, at selv om noen lurer på hva i all verden jeg skal med alle disse bildene, så kommer jeg garantert ikke til å gi slipp på interessen med det første ;)
Har du en hobby som du brenner for?

5 kommentarer:

Siv Iren sa...

Så utrolig fine bilder :) Quit your dayjob!

Vigdis Wiggen sa...

Det øverste bildet synes jeg var kjempefint!! Passet så bra at de hadde på klær i jordfarger alle, veldig fint med bilder ute! Stå pÅ!

Elin sa...

Du har all grunn til å være stolt av hobbyen din! Du er kjempeflink :)
Min hobby involverer alt for mye tråd og alt for mange pinner, iallefall om du spør min kjære ;)

mammaKine sa...

Du er kjempeflink, Mona. All grunn til å være stolt :-)

Bekka sa...

Kjempefine bilder, Mona - du har blitt skikkelig dyktig!