torsdag 13. september 2012

Pixielue, gjenbruk og vinner av giveaway


De som har fulgt meg lenge husker kanskje at Daniel hadde denne lua her, som mormor var så snill og strikke. Luen heter pixielue med hals, og oppskriften finner du her. Da Daniel fikk den fine lua var den litt i minste laget for han, så det var dessverre ikke så lenge han fikk brukt den.

Nå har jeg imidlertid funnet den frem igjen, og den passet perfekt til lillesøster! Jeg synes at hun er veldig fin i blått, så det var bare fint at lua var blå. Men for å gjøre den litt mer feminin har jeg pimpet den med en heklet blomst som er festet med en knapp.


Ble den ikke fin?? Jeg er ihvertfall veldig fornøyd, og lillesøster fikk mange kommentarer på lua da hun hadde den på seg i dag. Det er jo heller ikke dumt at lua må dras over hodet, siden lillesøster har begynt å dra av seg luene sine nå. 


Og nå har jeg også trukket vinneren av giveawayen, som er så heldig å vinne hårpynt fra Dukkemor. Random.org fikk velge en vinner, som ble Madeleine W. Øfsti. Gratulerer! Send meg mailadressen din, så blir du kontaktet av Dukkemor. PS: jeg rotet det til da jeg skulle ta screenshot, så bildet ble borte for meg, men jeg lover at jeg har gjort det på ærlig vis ;)

5 kommentarer:

Petrus og Petrine sa...

Nydelig lue..
Takk for at du tipset om den og om oppskriften

Ønsker deg en fin kveld og en innspurt mot helgen :)

marita | ellemelle sa...

Så fin lillesøster vart med lua! :) Den er nydelig! Lure på om eg må lage ei til Elliot :)

Frihet sa...

Så søt den ble med blomst!! Lurt!!

Elin sa...

Så lurt med gjenbruk! Jeg er helt enig med deg, hun kledde blått kjempegodt! :)
Og det gjorde seg virkelig med litt bling.

En fin-fin fredag til deg og dine :)

1 Prins og 2 Prinsesser sa...

Så nydelig lue og så vakker hun er :)