fredag 14. september 2012

Mer om søvn, og hyggelig besøk


Her i heimen sliter vi fortsatt en del med søvnen. Natt til i går f.eks. så var begge barna våkne fra kl 24 til 04. Selv om de sover på hvert sitt rom, så blir det raskt til at de vekker hverandre akkurat når den ene holder på å sovne. Storebror sover vanligvis godt, men hvis han tilfeldigvis våkner mens lillesøster er våken, så har han ikke så lett for å sovne igjen.
Jeg trodde liksom at søvnen til lillesøster var på vei til å gå seg til litt, men så plutselig var den helt på bærtur igjen. Om det er tenner, eksem eller noe annet som gjør at hun sover så dårlig er vanskelig å si. Men slitsomt er det ihvertfall for alle mann.
Jeg kjenner ihvertfall at lyset brenner i begge ender når jeg har lengre perioder med 3-4-5 timer søvn om nettene. Ikke er jeg flink til å sove på dagtid heller, siden er er så mye jeg må få med meg.. Jaja, jeg lover at jeg skal bli flinkere - i neste uke har jeg ikke så alt for mange planer!


I dag har vi hatt veldig koselig besøk av en bloggvenninne, som ville ha bilder av tvillingguttene sine på snart 6 mnd. Vi fikk mange fine bilder, og til og med sovebilder av de to - moro :) Det er alltid gøy å treffe folk som man kjenner fra blogger (Ida har forresten lukket sin blogg nå, så derfor linker jeg ikke til den), man føler liksom at man kjenner folk litt uten at man har truffet dem.

Nå skal jeg nyte siste restene av vinglasset mitt her, og komme meg i seng. Krysser fingrene for en god natt i natt!

5 kommentarer:

Ida sa...

Takk for en fin dag og supre bilder :) Håper virkelig at natten har vært bedre! Krysser fingrene for at det snart snur og blir bra ;) Klem

nullfiresyvni sa...

Kiropraktor gjorde underverker for vår pjokk. Han sleit også mye med søvn og å finne roen. HAn hadde ikke KISS/KIDD bare en liten låsning som var fikset på et par ganger. Du har sikkert vært innom det meste av gode råd og har trolig sjekket ut det også, men hvis ikke kan det jo være et forsøk...

Lykke til i alle fall. Mangel på søvn er grusomt.

Kirsti

Pia sa...

Vi delte oss - far lå inne sammen med den/de største, mor lå med babyen. Det går seg jo til, men det er slitsomt med lite søvn. Sovner hun hvis hun ligger inntil deg i senga?

mona sa...

Glemte helt å svare på dette.. Jeg sover mye inne sammen henne nå. Hun sover noe bedre sammen meg. Men hvis hun først våkner til så sovner hun liksom ikke uansett hva jeg prøver - ikke før hun har vært våken i noen timer og blitt trøtt igjen. Og hun kan våkne til av det minste :S

Victoria sa...

Jeg anbefaler samsoving på det sterkeste. Lykke til! Klem Victoria