mandag 3. september 2012

Lekekamerater


I helgen var barnas fetter og kusine på besøk i nabohuset her. Jeg savner ofte å ha noen lekekamerater til Daniel i nabolaget. Og når jeg ser hvor mye han koser seg når fetteren og kusinen er her, så tenker jeg enda mer på hvor fint det hadde vært om det bodde noen barn her fast, som han kunne lekt litt med på ettermiddagene og i helgene. Vi treffer jo ofte noen andre venner med barn i løpet av en helg uansett, men det hadde vært fint å hatt noen i nabolaget.
Her i gata bor nemlig fortsatt de fleste som flyttet inn i husene her på tidlig 70-tallet. Men jeg regner med at det kommer flere barnefamilier flyttende hit igjen etterhvert, så vi får vel bare smøre oss med tålmodighet. Vi har jo hyggelige naboer nå også, selv om det ikke er så morsomt for Daniel å leke med de som er mellom 60 og 80 ;)

Her har vi visst fått litt sykestue i heimen i dag. Storebror smalt plutselig i gulvet da vi var på butikken i ettermiddag. Heldigvis så fikk han ikke noe ordentlig feberkrampeanfall, bare et sånt hvor det virker som at kroppen hans henter seg inn akkurat i siste liten, men at han er borte lenge nok til at han går i bakken. Vi krysser fingrene for at det er raskt overstått!!

Bildet tok jeg forresten i helgen, og dukkevognen er mormors gamle. Herlig, eller hva??!

PS: Husk giveawayen min da

6 kommentarer:

Frihet sa...

Nydelig bilde!! God bedring til storebror, satser på det går fint!
God natt.

kirsti sa...

Huff og huff, stakkars daniel! Jeg sitter inne hos en febersyk mari, liker ikke :(

Hegeslilleboble sa...

Fantastisk flott bilde! God bedring til Daniel! Jeg er hjemme med syk Bendik i dag, sist uke var det Mathilde.... Hver sin uke liksom:).

Janet sa...

Fantastisk bilde! Den vogna må du jo bruke i fotografoppdrag. Skulle ønske du bodde i nærheten...
Vi bor også i ei gate uten barn helt til nå i forrige uke. Da flytta det inn en liten familie med en nyfødt baby. Det er jo lovende.
Stakkars Daniel og dere. Håper det gir seg.

Karin Pedersen | KarinFoto sa...

Uff, så skremmende med Daniel, god bedring til han!

Da vi flytta hit vi bor nå for 7 år siden var det stort sett bare gamle mennesker som bodde her i gaten. Eldste jenta vår var da 3 år gammel. Mange syns synd på henne, at det ikke var noen å leke med her, men vi var egentlig ikke så bekymret for det. Hun begynte i barnehagen samme året og hadde det kjempefint med barna der. Nå har mange av de gamle menneskene flyttet eller gått bort og det florere med unger overalt her. Nytt boligfelt er kommet opp og helsesøsteren fortalte at det nye 1 klasse kullet var i stor hovedvekt av barn fra vårt område. Sånt går sin gang, så bare vent :)

Anonym sa...

Hei Mona. Håper det er bedre med Daniel idag. Det er så trasig at han får feberkampe. Jeg synes så synd på han,og dere. Det er så flotte bilder av ungene,og koselig med den dukkevogna etter din mor. Ha det godt,og god bedring til dere. Hørte Erling sa at det var forkjølse på gang for dere andre og. Klem fra Anne Mari