lørdag 1. september 2012

Babytreff, og fine babyklær


Her om dagen var jeg på treff med noen jenter jeg ble kjent med da vi gikk på bassengtrening for gravide med bekkenløsning. Veldig hyggelig å holde kontakten når man har nesten jevngamle barn og mødrene finner tonen!
Sist vi skulle på treff var jeg så i ammetåka at jeg glemte hele treffet, og hadde reist på ikea sammen en venninne. Da jeg fikk en melding om jeg fant frem skjønte jeg fint lite. Men det verste er at jeg ikke skjønte hvem det egentlig var før det hadde gått ett minutt eller to, da de ringte meg etter at jeg hadde svart at jeg håpet at meldingen var sendt feil. Hjelpes, det er helt utrolig hvor tåkelagt hjernen blir innimellom når man har småbarn!!

Denne gangen husket jeg ihvertfall treffet. Og på treffet hadde en av jentene på seg dette fantastiske tyllskjørtet. Jeg synes det er utrolig gøy når folk bruker sånne fine ting i det daglige. Hvis man har et så fint skjørt, så kan man jo ikke bare bruke det på fest! Da får man jo nesten aldri brukt det.. Jeg måtte selvfølgelig snike meg til å få prøve det på lillesøster, og lillesøster hvisket i øret mitt etterpå at hun ønsker seg et så fint skjørt til jul ;)

Nå er vi straks på vei i seng her. Mor må bare ha seg en matbit først. Jeg var nok litt raskt ute med å si at det gikk så fint med melkefri diett. I dag har vi vært litt på farten her, og da har jeg spist fint lite. Er jo ikke så mye man bare kan hive innpå annet enn frukt og knekkebrød (de uten melk). Man kommer vel raskt tilbake i de gamle klærne om man skal gå lenge på en sånn diett..

2 kommentarer:

mammaKine sa...

Søte lille fine Ada! Håper eksem og søvn roer seg snart! Ha en din søndag, Mona!

petrus og petrine sa...

Så nydelige bilder :) En søt liten ballerina :)

Håper du har fine dager, tross omorganisering av matvaner :)
Klem