lørdag 11. august 2012

Et halvt år


Ja, tenk, for akkurat et halvt år siden satt jeg i badekaret med en nyfødt liten frøken i armene mine. Nå sitter vi her med en utrolig aktiv liten frøken, som vil ha med seg absolutt alt som skjer. Hun kryper i full fart hvis hun får øye på storebrors duplo eller puslespill, er nesten umulig å skifte bleie på siden hun vrir seg alle veier, og drar tak i alt som kommer innenfor hennes rekkevidde.
Hun er i perlehumør hvis det er mye som skjer og hun får mye oppmerksomhet, men liker ikke så godt å ha på redningsvest eller å sove. Ikke skjønner jeg hvordan vi skal klare å lære henne å sovne av seg selv, men det skjer vel en vakker dag det også ;)
I det siste har hun begynt å si ba-ba-ba-ba. Og hun ler godt når vi sier det samme tilbake til henne, så det betyr helt sikkert noe morsomt!
Mor holder på å bli gal av at det er så vanskelig å få i henne grøten om kvelden. Ikke at hun ikke vil ha, men armene fekter alle veier, så det er grøt over alt innen vi er ferdig. Jeg tror både mor og datter må ha smekkedress, hvis det er noe som heter det?

Det er så rart hvordan et halvt år kan gå så utrolig fort, og samtidig så føler man at man har kjent den lille i lang lang tid. Vi er så uendelig glad i den fine lille Adaen vår at vi nesten sprekker!


Storebror er hennes beste venn og verste fiende - allerede.. Hun bryr seg fint lite hvis han sier at hun ikke får røre lekene hans, og storebror undervurderer nok kreftene sine innimellom. Samtidig så har de masse glede av hverandre, og storebror lurer alltid på hvor lillesøster er om han ikke ser henne. Han er også flink til å la henne få låne noen av lekene hans, selv om han kan bli irritert hvis hun ødelegger duploen han bygger eller puslespillet han legger. Det er vel sånt storebrødre bare må venne seg til ;)

Forresten så gikk vi til innkjøp av den søte utedressen til lillesøster da vi var i Harstad i går (50% på reimadresser). Jeg har liksom tenkt at de ikke trenger utedress når de er så små, men så har jeg savnet det hver gang vi har vært ute på tur nå i hele sommer - ja, så lenge det ikke har vært knallvær da, men det har jo ikke akkurat vært mange dager.. Så nå har vi dress som kommer til å passe hele høsten :)

2 kommentarer:

Marianne sa...

Fine Ada! Hun er virkelig nydelig altså, Mona!
Skikkelig fint søskenpar har du produsert :)

Herlig dress også! Salg på Reima er jo for godt til å gå forbi :)

Fru Lykkelig sa...

Så fine bilder av en halvtåring! Tror nok våre to små er ganske like, har nemlig en aktiv en vi også. Og det med grøten er helt umulig ja! Her har vi bare gitt opp, han spytter den jo bare ut igjen, hehe. Så han får ristet skive i stedet og det går ned på høykant!

Kjempe fin utedress du har kjøpt til henne, den var skikkelig skjønn! Ja utedress er et must, man tenker kanskje ikke på at man trenger, men det er jo bare så praktisk! Hvertfall i deres og vår situasjon, at man har eldre søsken som man må ut med og at babyen er mye våken og vil være med på det som skjer :)