fredag 17. august 2012

Busy


Her går dagene i ett for tiden. I dag har jeg tatt bilder av disse fine jentene, som er på besøk i Norge fra Australia. Siden mammaen deres har vært så snill å hekle litt foto-props til meg, tok vi en liten fotoshoot med jentene i dag. Veldig gøy, og garantert masse fine bilder! Jeg gleder meg til å gå igjennom og redigere :)

I kveld har jeg vært på besøk hos en god venninne som har vært med på et oppussingsprogram. Så hvis dere skimter en dame med mørke ringer under øynene, det ene øyelokket hengende over øyet (det blir sånn når jeg er sliten) og som muligens også snakker litt usammenhengende (jeg regner med at jeg blir klippet bort fra pratingen, hihi) på slutten av et oppussingsprogram snart, så kan det være meg!
Etter tre netter hvor det føles som om jeg knapt har sovet i det hele tatt, er det nemlig sånn at det går litt i surr oppe i topplokket.. Men i morgen har far lovet at mor skal få sove lenge, så da er jeg nok tilbake til meg selv igjen i morgen. Ihvertfall så godt som det lar seg gjøre som småbarnsmor - man går jo litt i tåka hele tiden.

Nå skal jeg ta meg en matbit og komme meg i seng :) God helg!

2 kommentarer:

★ Heidi ★ sa...

Viktig at du faar hentet deg inn litt:)
Virker som dagene dine er fylt opp med masse hyggelige ting! Og da er det vanskelig a tenke paa aa hvile... Vet godt hvordan det er. Jeg er altfor daarlig selv paa aa hvile.
Ha en super dag;)

Karin Pedersen | KarinFoto sa...

Åh åkerbilder er jeg så svak for! Har hatt noen planer om babyfotografering i åker, men gjelder å finne rett location. Det er ikke det letteste har jeg merket. Bildet ble fint, og så fint at man kan bytte tjenester :)

Søvn er så nedprioritert når man har mange baller i luften, men merker selv etter en hektisk periode nå, at god nattesøvn er like viktig som mat og drikke.

Ha en fin dag :D