mandag 2. juli 2012

Vinneren


Random.org fikk æren av å trekke vinneren av min lille giveaway - for lille-vakre. Og valget falt på lodd nr 21, som etter mine beregninger tilhører Susan. Gøy at det ble deg, Susan!! Susan er en venninne av en venninne av meg, og hun fikk faktisk en liten gutt på akkurat samme dag som lillesøster ble født - moro! Gjett om venninnen vår, som er jordmor, syntes det var spennende den dagen ;)


Her i heimen har vi akkurat kost oss med en skål med jordbær. Bildet måtte selvfølgelig deles på instagram - jada, jeg måtte selvfølgelig dit etterhvert jeg og. Dette bildet delte jeg der for en ukes tid siden - viktig å vise frem det gode man koser seg med ;) Jeg er mammamona, om du også er på instagram.

1 kommentar:

Susan sa...

Så gøy! Jeg som vanligvis aldri vinner.
Jeg har sett igjennom nettbutikken og det var så vanskelig å velge, da det er masse fint. Jeg har bedt Lille-vakre velge ut noe fint jeg kan gi til min niese som kommer til verden i slutten av måneden :)Da blir det en overraskelse for meg også hva som kommer i posten.
Tusen takk til Mona og Lille-vakre. Made my day!

Når det gjelder Instagram har jeg ikke brukt det enda, men vurderer nå som jeg ser at man kan designe deksel til Iphonen med Instagram-bildene. Ser kult ut.
http://www.dinside.no/898149/ti-kule-iphone-deksler

Hilsen Susan