onsdag 4. juli 2012

Barselbesøk


I dag har vi vært på barselbesøk hos denne søte lille karen, Jonah. Lillesøster ser jo ut som en kjempe ved siden av de nyfødte nå. Jeg slutter aldri å forundre meg over hvor fort tiden går - ja, jeg vet at det er sånn gamle damer sier..


Lille Viktoria var også på besøk, og vi måtte selvfølgelig ta et bilde av de tre sammen, sånn som vi gjorde med søsknene deres da de traff hverandre for første gang for tre år siden.


Og der var jo lett å se hvem som er søster/bror til hvem på bildene her, var det ikke?!

Her har vi hatt en rekke med dårlige netter i det siste. Så nå går kroppen litt på tomgang her, og hjernen har et tykt lag med tåke liggende over seg. Krysser fingrene for bedre netter fremover, så skal jeg nok komme sterkere tilbake!

5 kommentarer:

Mina sa...

Nesten litt synd at vi ikke la søsknene på samme plass ;-) Fine barna våre <3

Mina sa...

Nesten litt synd at vi ikke la søsknene på samme plass ;-) Fine barna våre <3

Fru Føreland sa...

Så morro at dere er tre venninner som har klart å klaffe så likt i alder på to kull, godt gjort:D
Krysser fingrene for litt mer søvn på deg kjære du. Heldigvis er det sånn at det mest sannsynlig går seg til ettehvert, det har det gjort i vårt tilfelle. Frøkna her begynte plutselig å sove mye bedre når hun nærmet seg året, og vi har også sliti (!) med både dag og nattesøvnen hennes siden dag 1.... Det høres sikkert lenge ut, men satser på at det ordner seg litt fortere for dere:)

Ønsker deg en finfin sommer!

mona sa...

Ja, jeg tenkte på det samme :) Veeldig fine barn!

mona sa...

Takk for det! Riktig god sommer til dere og :)