søndag 1. juli 2012

Olina og sykkeltur


Jeg fikk en henvendelse med spørsmål om jeg kunne tenkt meg å prøve noen klær fra minolina.no. Nettbutikken er startet opp av Sissel, som syr og designer klærne selv. Merket heter Olina, og henvender seg til barn fra 0 - 10 år. Jeg tok en kjapp titt i nettbutikken, og hadde selvfølgelig veldig lyst til å prøve ut noe derfra!!

Det vi var så heldig å få, var et linsett til Daniel. Kjempefint, og deilig i passformen. Perfekt nå på sommeren, og gjerne når man skal være litt fin. Daniel var ihvertfall storfornøyd, og ville slettes ikke ta av seg klærne igjen da vi skulle ut på sykkeltur i dag..

Ta en titt i nettbutikken da vel! Hun har masse fine klær til både gutter og jenter :)


Og så over til dagens sykkeltur. Sykkelturer er jo en perfekt familieaktivitet på en søndag. Koselig, god trening og helt gratis! Vi fant ihvertfall ut at det er noe vi må gjøre oftere.
Dagens tur gikk til en nabokommune, hvor vi hadde tenkt til å se på endene i en andedam. Men enten fant vi feil dam, eller så var endene på tur.. Koselig var det ihvertfall uansett, og vi spiste medbrakt niste ved siden av dammen. Neste gang tar vi med engangsgrill og pølser!

PS: I morgen trekker jeg en vinner av giveawayen

3 kommentarer:

Katrine ;* sa...

Kjempe koselige bilder av familien din :D
Jeg lurer så fryktelig mye på en ting jeg ikke klarer å finne ut av selv. Håper du kan hjelpe meg? Det bilder med gutten din der det er som en ramme med flere bilder inni. Hvordan gjør du det ? :D

Mvh Katrine Bentseng.

mona sa...

Takk for det :) Jeg bruker et bildeprogram fra google som heter picasa (det er gratis). Der markerer jeg bare de bildene jeg ønsker å ha med, og trykker på "opprett" og "kollasj". Så er det bare å velge selv hvordan man ønsker bildene plassert osv. Veldig enkelt!

Katrine ;* sa...

Tusen takk :D :D ! Da skal jeg prøve :) Har lurt på kjempe lenge nå hvordan folk lager sånn :P Men nå skal jeg prøve å få det til :)