mandag 9. juli 2012

Stokke newborn


For en stund siden gikk vi til innkjøp av stokke newborn. Setet som kan brukes fra babyene er helt små, til de kan sitte selv. Jeg hadde egentlig ikke tenkt i å investere i ett, men siden lillesøster er av den utålmodige typen, ble jeg lei av å måtte sitte med henne på fanget hver gang vi skulle spise middag.

For de som ikke har sett det før, så plasseres det på en stokke tripp trapp stol, sånn at babyen sitter i høyde med resten av familien ved bordet. Helt genialt!! Lillesøster er mye mer fornøyd når hun kan sitte sammen med oss andre, og storebror synes det er stas å ha lillesøster ved siden av seg.


Og ekstra fornøyd er hun hvis hun også får smake på noe mat. De siste kveldene har hun fått en bitteliten porsjon med grøt (jada, en mnd før jeg egentlig hadde tenkt til å gi henne noe mer enn et par skjeer). Så i dag har jeg vært på helsekosten og kjøpt inn hirseflak, som jeg tenkte å bruke til grøt til henne. Det blir nok et fast lite grøtmåltid på kveldene fremover. De siste to nettene har jeg ammet hver tredje time i stede for annenhver time, og det er jo veldig deilig! Jeg er nok litt mer ivrig på å få nattesøvnen tilbake denne gangen, enn hva jeg var med eldstemann. Er vel noe med at man er mer sliten, og at man uansett må tidlig opp om morgenen..

3 kommentarer:

marita | ellemelle sa...

Ser ut som at ho storkosa seg!! :)

★ Heidi ★ sa...

Oj, amming annenhver time??? Saa slitsomt...! Men hva gjör man ikke saaklart!
Sander ammer bare en gang paa natten heldigvis. Og de förste ukene sov han seg gjennom natten ogsaa uten aa spise. de er forskjellige disse smaa.

Ha en finfin dag:)

Karin Pedersen | KarinFoto sa...

Klart det er stas!! Her brukte vi vippestolen lenge, men det var strevsomt syns jeg. Kan skjønne det må være slitsomt å ha henne på fanget i tillegg til at man skal spise selv. Kjempepraktisk at man kan bruke det sete helt fra nyfødt av.
Det er veldig annerledes med barn nr 2 og 3 og søvnen blir bare mer og mer kostbar. *strever maks med søvnrytme her i huset*

Fine lyse bilder!