onsdag 27. juni 2012

Storebror


Da vi kom hjem fra barnehagen i dag, spurte storebror om ikke mor kunne ta noen bilder. Det er ikke lett å få tatt bilder av storebror om dagen, så mor ble henrykt, og syntes at det var det beste forslaget han hadde kommet med på lenge.. Men da mor fortet seg å rulle ut hvit bakgrunn, og la søster fint til rette sånn at storebror kunne ligge sammen med henne, da ville han visst ikke ta bilder allikevel. Da kom isteden storebrorblikket frem, og storebror ville gjerne plage lillesøster litt. Ja, han har faktisk fått et nytt blikk etter at han ble storebror, og det blikket kommer ikke frem når han er en liten gullunge - for å si det sånn.
Så da fikk jeg ikke tatt det perfekte søskenbildet i dag heller.. Bedre lykke neste gang!


Storebror lurte forøvrig på om det var hans shorts jeg skulle ha på meg i dag.. Betyr det at jeg er for gammel for å gå med så kort shorts??

Ps. Tusen takk for all responsen på mitt forrige innlegg! Det var tydeligvis et tema som fenget, så jeg må kanskje vurdere å begynne med outfit-blogging? ;)

5 kommentarer:

Elin sa...

Neeeeiiii, du er da vell ikke for gammel for s kort shorts!! Jeg har også en sånn kort shorts, og om du er for gammel til det så er jeg også det, og det vil jeg ikke høre snakk om ;)

Når det kommer til nye blikk så kjenner jeg til det. Lea fikk også et sånt ett. Og bare vent, om et par år får også lillesøster et sånn blikk når hun går inn for å plage storebror ;)

Anonym sa...

Du er absolutt ikke for gammel! Du ser helt smashing ut 😃

Anne

Anonym sa...

Hei! Hvor får du tak i slik hvit bakgrunn til bildene dine?
Hilsen Linn :)

mona sa...

Jeg bruker litt forskjellig. Har noen tepper som funker. På dette bildet har jeg brukt baksiden av en voksduk. Kom plutselig på at jeg hadde en voksduk på rull, og syntes den fungerte utrolig bra!! Legger den opppå lekegrinda til lillesøster, og lar den henge ned derfra :)

Linda S sa...

Storebrødre er no ein gong storebrødre :) Eg pleier å sei at minstejentas storebror er den som får vesla til å klage mest, men er også den som får ho til å le mest :)