tirsdag 26. juni 2012

Shopping og motepoliti


Det blir ikke så mye shopping for tiden.. Og hvis det først blir noe shopping, så er det stort sett fordi barna trenger noe nytt. En av grunnene til det er den mellomperioden man er i etter en fødsel. Kiloene går sakte men sikkert av, og det er så kjipt å kjøpe noen klær som man (forhåpentligvis) bare kan bruke i noen måneder. Da jeg hadde fått Daniel, var jeg nede i samme vekt som jeg var før graviditeten (+1kg som aldri forsvant) på dette tidspunktet her. Men denne gangen tar det visst lengre tid gitt..

I ettermiddag var jeg en tur på et kjøpesenter i nærheten med barna. Det var noe småtteri jeg skulle ha til barna, og da benyttet jeg også sjansen til å titte innom Vero Moda for å se om jeg kunne finne noe til meg selv. Man blir nemlig passelig lei av klærne sine når man har to bukser som passer..
På Vero Moda fikk jeg øye på mange bukser med høyt liv. Ja, jeg er ikke så med på motene alltid, men det var tydelig at dette var noe man måtte ha. "Genialt!", tenkte mor, da kan man jo skjule den slappe magen inni buksa!
Den ansatte i butikken var ikke lite imponert da jeg kom ut av prøverommet med buksa på og lillejenta i babybjørn på magen "Hva, klarte du å skifte bukse med henne der??" Jeg følte meg plutselig riktig så sprek, og kjøpte glad og fornøyd den nye buksa.
Men da jeg kom hjem begynte jeg å tvile litt på om dette var et godt kjøp allikevel?? For når man går med buksa litt, så buler jo magen ut ovenfor allikevel - bare mye høyere opp (jada, jeg strekker meg selvfølgelig godt opp i ryggen på bildet, så jeg skal se finest mulig ut). Og er det sånn at man må ha toppen nedi buksa, eller kan jeg gå med den utenfor og late som det er en vanlig bukse? Hva sier motepolitiet?

20 kommentarer:

Therese sa...

Hei Mona. Nå har jeg fulgt bloggen din i en stund, og har ikke kommentert før (tror jeg), men nå følte jeg at jeg ble nødt til å kommentere - det ser UTROLIG bra ut på deg!! Nå er jeg ikke noe motepoliti (eller ekstraordinært fashionable), men hvis du vil ha meningen fra en helt alminnelig co-mom, så vil jeg si at du skal beholde buksene!

Sitter selv å vurderer å ta meg en tur på vero moda nå... ;)

mvh Therese

Karoline sa...

Lat i vei! Det er ingen som vet forskjell allikevel! :)

Karoline sa...

P.s. Det ser IKKE ut som om du har noen ekstra kilo! Du ser kjempe bra ut! :)

Regni sa...

Grattis med ny bukse, den satt jo som et skudd!

Elin sa...

Behold buksa!
Du ser smashing ut! (ikke slik jeg har sett ut noen få måneder etter sangerskap og fødsel...)
Jeg har også dristet meg til å kjøpe en slik bukse med HØYT liv. De er uvanlig og føles litt rart til å begynne med, men det går seg til ;) Og ja, jeg har gensrene utenfor...

Anonym sa...

For en kjempeflott bukse! Selv digger jeg bukser med høyt liv, men har en samboer som dessverre ikke er like begeistret ;-) Jeg synes den ser fantastisk ut på deg, og du kan absolutt gå med den!

Anonym sa...

Jeg skrev kommentaren som 'anonym' over her. Kan du ikke legge ut et bilde av hele deg med buksa på? Forresten, jeg synes det er finest når man har genseren oppi buksa, sånn som du har :-) Går det an å spørre om hvor mye du ga for den?
Anne

Christina Elise sa...

Jeg har elsket høye bukser i lang tid, de skjuler jo alt som ikke er som det skal. :) (Litt vanskelig nå som høygravid, men det kommer en tid etterpå...:) Jeg pleier som regel å bruke den som en vanlig bukse, med en topp og genser utenpå. Det synes jeg er mest behagelig. Den så forresten veldig fin ut på deg! :) Christina

Siv Iren sa...

Jeg har massevis av sånne bukser, og til og med en shorts. Genialt for å skjule magen! Jeg har alltid toppen over buksa, men jeg er definitivt ikke noe motepoliti.

Hegeslilleboble sa...

Den var kjempefin og ser flott ut på deg!

bea sa...

Jeg håper det går an, for det er nemlig trikset mitt ;) heheh.. amming er ikke mye slankende i mitt tilfelle, får jo et helt vanvittig søtsug!

mona sa...

Takk for hyggelig kommentar :)

mona sa...

Hihi, ser alltid litt bedre ut på bilder vet du ;) Men takk for det!

mona sa...

Den kostet ikke mer enn 299,- Skal se om jeg ikke kan få min kjære til å ta bilde av hele meg hvis jeg tar den på i helgen ;)

Marianne sa...

Buksa ser knall ut og du kan gjøre begge deler med denne; enten en topp litt halvveis oppi som på bildet eller utenpå - det funker her i huset hvertfall :)

Unknown sa...

Jeg bruker buksa mi som en vanlig bukse:) Og du, mage? Yeah right! Den satt som et skudd!

Anneline sa...

Du vakre frøken, kan ikke være mye som buler på deg. Er jo ikke lenge siden jeg så deg, og det bulte definitivt ikke da ;) du er utrolig flott og du kan ha den på deg akkurat som du vil. Sikker på at du hadde sett smashing ut om du hadde hatt den på hodet ;) klem anneline

Therese sa...

UPDATE: Nå eier jeg også et par av de buksene...takk for inspirasjon ;)

mona sa...

Takk, søte du :)

mona sa...

Så bra :)