torsdag 28. juni 2012

Hvor blir det av babyen min?


Lillesøster blir stadig større - hvor blir det av babyen min?? Jeg husker at det var litt sorg for mor da vi begynte med sportsdelen til storebror, litt før han var 6 mnd gammel. Lenge etterpå gikk jeg og misunte de som kom med vogner med bagdelen på - "de har lenge igjen av permisjonen de".
Jeg hadde ikke tenkt til å skifte til sportsdel før lillesøster nærmet seg et halvt år heller. Men det er lite koselig å gå tur med en liten som alltid er misfornøyd, så lenge hun ikke sover. Derfor tenkte jeg at vi får gjøre et forsøk med sportsdelen tidligere denne gangen. Foreløpig har vi bare prøvd frem og tilbake fra barnehagen, med ryggen liggende på første hakket. Lillesøster sprellet med bena og gurglet hele veien ned, og kunne til og med sitte i vogna mens mor skravlet med folk i barnehagen. Så foreløpig virker det som det var stor suksess!!

Men hva er greia med selene på emmaljungan??? Det er jo bare en innstilling på de, og jeg kan ikke se for meg at de passer før lillesøster er på størrelse med storebror. Må hun virkelig ligge med selene oppi ansiktet helt til da??

6 kommentarer:

Kari Petrine sa...

Emma ville også opp og titte tidlig, og så fornøyd da gitt! :P
Jeg missunte også dem som brukte baggen både 2 og 4 mnd lengre enn oss, tiltross for at barna var gjevn gammle. :-P

Det såg veldig rart ut med de selene, ja..
Trodde alle vognr kunne stille på slikt...

Merethe sa...

Vi tar selene gjennom hullene i lammeskinnet vi har i vogna. Vi har et vognskinn med flere alternative huller til selene. Da er problemet løst. :)

mona sa...

Så bra at det funker! Tenkte tanken jeg og, men hadde ingen hull i skinnet. Får trå til med tapetkniven i morgen ;) Takk for tips!

Karin Pedersen | KarinFoto sa...

Jeg brukte bare mageselene på emmaljungaen. Vi hadde ikke lammeskinn i den så de selene over skuldrene var bare i veien. Tok de av og surret de rundt bøylen under stoffet på ryggen. Var veldig fornøyd med det. Skulle ønske jeg kunne d med tfk joggster twist også. Men der henger både skulder og mageselene sammen.

Linda S sa...

Tida går jammen fort med desse små. Eg kjenner meg igjen i seleproblemet- eg har lurt på det samme. Eg var innom butikken der eg kjøpte vogna, men selger hadde ikkje noko svar på kvifor det var sånn og om det gjekk an å gjere noko med. Men han skulle videreformidle temaet til emaljunga...

Anonym sa...

En kan kjøpe sånn sittepute i emmaljunga. Eter minimizer el noe sånn.. Men lammeskinn gjør samme nytten da:)