tirsdag 12. juni 2012

4 mnd


Hjelpes, hvor blir tiden av?? Lille jenta vår er fire måneder gammel allerede..
Lillesøster kan være en solstråle når hun får oppmerksomhet, men blir raskt utålmodig hvis hun må ligge alene. Hun må trilles, vugges eller puppes i søvn, og sover lite i løpet av en dag. I dag har vi hatt en lang lur, på to timer, og to veldig korte lurer på maks et kvarter.
Hun er veldig sterk, og kan ligge i en evighet på magen og leke - hvis hun er i humør til det. Hvis jeg legger henne ned på ryggen, er hun som oftest over på magen på et blunk. I lekegrinda spinner hun rundt og ligger alle veier. Hun bytter leker fra hånd til hånd, og alt må smakes på.
Hvis jeg har henne på fanget river hun tak i alt jeg holder på med. Det er ikke lett å spise middag eller å skrive meldinger med mobilen lenger, hvis jeg må ha henne på fanget.
Hun er veldig kilen, og det kiler tydeligvis så mye at hun nesten ikke klarer å le hvis jeg kiler henne. Hun elsker å bli sunget for, og synes at det er spennende hvis mamma plystrer.
Det siste nye er at hun liker å blåse bobler med munnen sin. Hvis hun er veldig fornøyd, blåser hun bobler så det spruter alle veier.

Ja, og så har hun jo blitt verdens søteste lille jente også! Man har vel ikke lov til å si sånne ting høyt, men jeg må innrømme at jeg syntes hun så litt rar ut i starten. Men nå synes jeg heldigvis at hun er like fin som storebroren sin. Når hun smiler smelter hun ihvertfall hjertet til mammaen sin..
Vi er så glad i henne at hjertene våre nesten sprekker! Daniel sier ofte; "jeg elsker babyen min, mamma!". Da holder ihvertfall mammahjertet på å sprekke ;)

8 kommentarer:

Frulykkelig sa...

For ett flott bilde av en nydelig liten jente, så fine blå øyne hun har!

Høres ut som om vi har ganske like babyer som sover lite, men er sterke :)

Tante silja a sa...

søte Ada - og hva mener du med at hun så rar ut i starten - Du sa jo hun lignet på meg. HAHAHAHA

mona sa...

Hihi.. Men hun ligner jo på deg enda!! Da var hun en rar utgave av deg, mens nå er hun like søt som deg ;)

Anonym sa...

Du tar så mange fine bilder, av de to vakre barna dine.

Jeg venter selv en liten jente om 12 dager, og har en gutt fra før. Er veldig på utkikk etter søte små spenner med borrelås og hårbånd, gjerne heklede. Lager du dine selv, eller kjøper du de noen plass? Tips til butikker? Bor på Østlandet.. Dette som hun har på seg på bildet her, er det blondebånd, eller er det heklet? Har du eventuelt tips til hvor man finner fine oppskrifter på hårpynt for jenter som ikke renner over av kreativitet selv? og som foreløpig ikke har lært seg å hekle? =)

Karin Pedersen | KarinFoto sa...

Nydelig ♥ Hun er absolutt nydelig ♥ Tiden går så altfor fort, men det er på en måte deilig at de utvikler seg som de skal også. Her står det snart 1-års dag for tur, huff, det året har gått sabla fort det og!!

Finfin onsdag til deg og dine ♥ Bildet var kjempefint!

Janet sa...

Hun er så søt! Trøst deg med at hun lærer mye raskere når hun sover så lite.
Min gutt ble to mnd i går og det går utrolig fort. Han har ca annenhver dag med soving kontra våken. Ikke lett å forstå seg på ennå.

★ Heidi ★ sa...

De fine blaa öynene hun har da:) fineste lille!!
Vu har knapt sett öynene til Sander, herlighet som han sover og sover. Og naar han saavidt aapner öynene, bare himler han med dem og lukker dem igjen;) Stort sett, haha.

Tiden flyr ja... Jeg pröver forgjeves aa fryse tiden her...

Heldigvis saa faar vi gjort en del ting angaaende pakking og flytting siden han sover saa mye.
Det er jo alltids bra.
Marcus var IKKE sovebaby og han skrek egentlig ganske mye... Han var generelt ikke helt tilfreds med tilvaerelsen:(.
Heldigvis har det endret seg med tiden;)

Vel, grattis med en 4 maaneders baby i hus, hun virker da saa MED!

Ha en finfin dag videre.
Heidi.

Pia sa...

Hun er jo så nydelig!