onsdag 13. juni 2012

Hårpynt til søte små


Jeg fikk et spørsmål om hvor jeg kjøper hårpynt til lillesøster. Og det spørsmålet kom jo veldig beleilig, akkurat nå som jeg skulle vise frem denne fine hårbøylen som vi var så heldige å få!

Jeg synes det er veldig gøy å pynte lillesøster med hårpynt. Vi bruker ikke hårpynt hver dag, men jeg synes det er stas med litt pynt så snart anledningen byr seg. Siden lillesøster har så mye hår, bruker jeg både spenner, hårbånd og nå også hårbøyle. Hårbånd og hårbøyler kan man jo bruke til de babyene som ikke har hår også.

Denne fine hårbøylen her var vi så heldige å få fra lille-vakre.no. Nettbutikken har masse forskjellig hårpynt til små jenter, i tillegg til litt annet tilbehør til barn (vesker, strømpebukser, smykker, slips osv:). Og hvis dere følger med her i dagene som kommer, så blir det også en liten giveaway derfra!

Vi var faktisk så heldig at vi fikk en pakke med superfin hårpynt i posten i dag også vi (det er tydeligvis flere som har fått med seg at vi liker hårpynt ;)). Men siden vi har vært på sommerfest i barnehagen i dag, så har jeg ikke rukket å prøve det på lillesøster enda. Men dere skal nok få se de i løpet av noen dager! Hårpynten vi fikk i dag kommer fra siden på facebook som heter Dukkemor. Hun lager masse fine hårbånd, spenner og annen hårpynt. Hun lager også på bestilling, så da er det jo bare å komme med ønsker!

Ellers så er det også mye hårpynt å finne på etsy.com. Jeg har ikke bestilt noe derfra selv enda, men har mange ganger siklet på alt det fine som er å finne der.

De andre hårbåndene som dere har sett på de forskjellige bildene jeg har postet, er fra litt forskjellige steder. Det med den blå blomsten fra i går har jeg laget selv. Jeg heklet en blomst, og kjøpte blondebond på panduro. Så sydde jeg blomsten på, med en knapp i midten. Det blondebåndet jeg fant var det dessverre ikke stretch i da, så jeg har ikke sydd det sammen, men bare knytt en sløyfe bak for bildet sin del.
Ellers har jeg tidligere sydd på en blomst på et hårbånd fra H&M. Og også kjøpt hårbånd både på H&M og på Søstrene Grene, som jeg også må knyte bak, siden de er for store. De som er for store egner seg jo ikke til hverdags, men kan brukes på fotoshootene mine ;)

3 kommentarer:

mammaKine sa...

Hårpynt ja.... Det blir det lite av her i gården med to gutter. Kjedelig! Men det er jo knallfint da :-)
Tenk at bebisene våre har blitt 4 (!) mnd. Kjære vene, tiden FLYR! Brått er vi tilbake i jobb igjen!!

Karin Pedersen | KarinFoto sa...

Blir ikke mye hårpynt på lillebror, men jentene er storforbrukere, særlig lillesøster som er skikkelig jentete :D Jeg syns H&M har mye fine blomsterspenner som man fint kan sette fast på et bånd av noe slag. Da jentene mine var små brukte jeg små gummistrikker man får kjøpt til utstillingshunder. Det er bittesmå og tynne, lett å feste i lite hår, så klipper man de bare av når man skal ha de ut igjen. Nå går det i manstrikker til jentene, for bedre feste av spenner og diverse. Alt sklir dessverre så lett ut av håret deres.

★ Heidi ★ sa...

HUn er jo saa söt, med og uten haarpynt:)
Blir lite slike accesoires i denne heimen gitt;)

Helt enig i at du skulle faatt tatt noen bilder av lillegutt dersom vi hadde bodd litt naermere hverandre!
Blir ikke samme susen med det kameraet vi har... Uansett, bilder blir det og vi faar vaere fornöyd med det for öyeblikket.

Fin kveld til deg:)