tirsdag 8. mai 2012

Sinkbalje


Den ene kurven jeg kjøpte i går, viste seg å ha noen stygge levninger etter et par hanker som ikke lenger hang på. Derfor gikk jeg tilbake på butikken for å bytte den i dag. Og da jeg kom inn døra på butikken lyste denne fine sinkbaljen imot meg og ropte at jeg måtte kjøpe den. Og jammen fikk jeg ikke byttet kurven i denne, mot et lite mellomlegg. Så da er jeg litt lykkelig igjen, selv om jeg fortsatt irriterer meg over teppet jeg ødela i går ;)
Jeg skal snart ta bilder av en liten nyfødt, og da skal nok sinkbaljen tas i bruk. Jeg måtte selvfølgelig prøve om den gjorde seg på noen bilder allerede i dag, så da ble det en rask fotoshoot etter middag.

I dag har jeg begynt på den store jobben med å beise terrassen her. Puh, for et pirkearbeid å male gelenderet. Selv om jeg holdt på i flere timer, så ble jeg ikke halvferdig med første strøket en gang. Men det er jo god motivasjon å tenke på at jeg skal sitte og kose meg på terrassen mange fine sommerdager om ikke alt for lenge. Det spørs om det var like stor motivasjon for min kjære far, som var så snill å pusse ned og vaske hele terrassen før jeg begynte..

3 kommentarer:

Marthe sa...

Så utrolig nydelig hun er (- og sinkbaljen var fin den og!). Her i huset er det en terrasse som trenger maling, men jeg tar ikke helt sjansen når vi har 2 grader i flere dager på rad... risikerer jo at det ikke tørker...

Hilsen Marthe

Karin Pedersen sa...

Hun er så nydelig! og så fort som hun vokser!! Jeg skal male to terrasser så snart været tillater det. Kjedelig jobb, men kjekt når man er ferdig og bare kan nyte sommeren :)

Håper du deler bilder fra nyfødtfotograferingen :) Jeg skal snart i gang med nyfødtfotografering jeg også, men må først innhente noe inspirasjon. Syns det er litt vanskelig å velge setting egentlig :)

Hilsen Karin.

mammaKine sa...

Jeg sier det hver gang jeg, men hun er så utrolig nydelig altså. Også så sterk i nakken. Noah henger Litt etter der nemlig.
Jeg er forresten enig med deg. Jeg syns heller ikke at guttene mine er like. Hehe.
Ha en din dag, Mona. Klem!