onsdag 4. april 2012

Påske


Påske pleier for min del å bety vanlig jobb - sånn er det når man jobber turnus. I år, hvor jeg for en gangs skyld har fri hele påsken hadde vi egentlig tenkt til å reise på Finnmarksferie. Men siden min kjære ikke hadde mulighet for å ta ekstra fri utover de ordinære fridagene - og helst må jobbe litt hjemme i løpet av påsken også, fant vi ut at det var like greit å spare pengene og bli hjemme.
Så denne påsken skal brukes på å slappe av hjemme, og kanskje få gjort litt arbeid rundt huset her. Helt supert det også, synes jeg :)

Den første påskedagen har barna og jeg gjort minst mulig. Vi trillet en tur, og kjøpte med oss noen nydelige sjokoladeboller på butikken. Så lunsjen min i dag ble tre sjokoladeboller - er det ikke sånn at det er fyfy å slanke seg mens man ammer da?? ;)
Etterpå var vi innom og inspiserte arbeidet morfar gjør rundt huset. Han klargjør nemlig huset for beising, og Daniel er meget fascinert over å ha sett morfar både på taket og høyt oppe i stigen de siste dagene.


Lillesøster sover fortsatt mye på dagtid, og har brukt mye av dagen på å sove ute i vogna si. Hun sover nok ekstra godt ute i vogna også, så kattenettet jeg kjøpte var nok en grei investering. Da slipper hun jo at storebror stadig er innom for å rufse til håret hennes også ;)

Fortsatt god påske fra oss!

1 kommentar:

mammaKine sa...

Vakre Daniel og Ada! Ha en fin påske, Mona :-)