torsdag 5. april 2012

Årets påskeegg


I år tenkte vi at lille skulle få et skikkelig påskeegg - med ordentlig godis, ikke bare rosiner og smoothie. Jeg hadde egentlig tenkt at han skulle få det i går, men siden det ble boller og annen kos på dagen tenkte jeg at han heller kunne få det i dag. Men så ble det boller og is på dagen i dag også, og da innså jeg at det sikkert blir litt kos hver dag i påsken, så han kunne like godt få det i dag allikevel. Jeg er jo som mange vet litt nazi i forhold til for mye sukker, og må innrømme at jeg kjenner det stikker litt i magen når jeg synes det blir for mye av det søte. Men man kan vel ikke holde igjen til de er voksne heller, så da får man bare lukke øynene innimellom og la de kose seg.

Selv om lille ikke er så bortskjemt på søtsaker er han vanligvis ikke den som kaster seg over godsakene når de først er fremme. Han spiser vanligvis ganske sakte, og det hender ofte at han ikke spiser opp alt han har fått. Derfor tenkte pappaen og jeg at vi like godt kunne putte alt oppi egget med en gang, i stede for å dele det opp over to-tre dager. Men denne gangen bestemte lille seg for at han ville spise alt med det samme, og jammen klarte han ikke å proppe i seg alt sammen før han skulle legge seg også. Eller, han sparte esken med rosiner til i morgen da - hihi. Så det var årets påskeegg her i huset. Har dere klart å tømme påskeeggene enda? ;)

2 kommentarer:

Gøril sa...

Påskeegg er godt.
Tilde har fått litt hver eneste dag, men nå har vi farmor på besøk, og da blir det litt ekstra kos.
Håper vi kommer tilbake til sunne rutiner etter påske nå. Enig med deg, dette sukkeret trenger de ikke..

Men det er jo så godt, det synes jeg også. Hihi.

Janet sa...

Hihi. Vi porsjonerer ut litt etter litt, for det skal mye til før han stopper. Har et bittelite påskeegg som jeg legger to-tre ting i fra det store med masssse oppi.
God påske!