fredag 6. april 2012

Garasjesalg??


Jeg har startet å rydde litt i skuffer og skap her hjemme. Planen er selvfølgelig å komme meg igjennom alle skuffer og skap i tillegg til bodene her - så får vi se hvor langt jeg kommer ;) Da vi flyttet var jeg jo så dårlig, så da var jeg nesten ikke med på noe av hverken nedpakkingen eller utpakkingen. Så ingen ting ble ryddet ordentlig da. Jeg har derfor klødd lenge i fingrene etter å få gjort en liten opprydding.

Og som de fleste andre, så har vi mye ting liggende. Og mange av tingene blir jo aldri brukt, og ligger bare og tar opp plass og lager rot. Derfor kunne jeg tenkt meg å arrangere et lite garasjesalg. Er det noen andre som har prøvd seg på det? Jeg tar gjerne imot tips isåfall.. Og om noen som bor i nærheten også har ting liggende som de kunne tenkt seg å selge, så send meg gjerne en mail eller melding, så kan vi jo arrangere det sammen!?

Det fine bildet har jeg forøvrig stjålet herfra

3 kommentarer:

Størstepia sa...

Heisann Mona!!
Det hørtes kjempespennende ut med garasjesalg, da har man jo mulighet til å få ryddetbskikkelig opp!;)
Har aldri hatt et selv, så jg har dessverre ingen gode råd å komme med:(
Håper noen andre kan hjelpe deg!
Påskeklem fra Kjersti

Wenche sa...

Det skulle jeg ønske at jeg hadde turt å gjøre når vi flyttet nå.
Man har jo tusenvis av ting man ikke vil ha, som ikke nødvendigvis er verdt "bryet" ved å selge på Finn, men som noen andre kanskje gjerne vil ha.
Men jeg fikk det for meg at vi nordmenn er litt for reserverte for sånt.
Litt amerikansk fenomen det der kanskje?

Hvis jeg derimot skulle ha prøvd ville jeg nok annonsert det litt. Lapp i barnehagen, på nærbutikken osv. Kanskje i Amta (dere har også Amta ikke sant?). Ikke bare satse på at et skilt på selve dagen trekker nok folk.
Lykke til!

Mina sa...

Har noen venner som hadde det i fjor... De hang opp lapper pluss sendte invitasjon til venner få facebook og ba de om å spre ordet. De solgte også kaker og drikke. Tror trikset uansett er å ikke overprise...

Ellers er det mange steder som tar imot ting, da. I ski er det en bruktbutikk som tar imot ALT og som gir alt overskudd til nødhjelp i India. De har jeg levert masse til!

Ellers får man solgt og gitt bort mye på www.finn.no :)

Lykke til! :)