onsdag 28. mars 2012

Seksukerskontroll


I dag var det på tide med frøknas første kontroll på helsestasjonen her. På seksukerskontrollen er det time både hos legen og helsesøster. Helsesøster snakket litt om hvordan ting går, og jeg måtte fylle ut et skjema som skulle avdekke om jeg har fødselsdepresjon - noe jeg heldigvis har sluppet unna denne gangen også. Mens legen undersøkte den lille fra topp til tå.
Konklusjonen var at alt var vel med lille Adaen vår, og hun har vokst masse. Hun veier nå 4645, og har lagt på seg 1435 fra fødselsvekten. Jeg måtte finne frem helsekortet til storebror, siden jeg trodde at hun hadde lagt på seg mer  enn hva han hadde, men der viste det seg at jeg tok feil. Han hadde jammen lagt på seg 300 gram mer enn hva hun hadde ved samme alder.
Både helsesøster og lege påpekte at hun var veldig våken og ga god kontakt, og at hun var veldig sterk i nakken. Det at hun er så sterk i nakken kommer vel kanskje av at hun har litt spenninger og er litt stiv!? Hun kan nemlig ligge lenge på albuene med hodet høyt hevet, og hun har mange ganger rullet over på rygg når hun har ligget på magen.


Etterpå skal vi inn til byen en tur, for mors seksukerskontroll. Men før det tror jeg at vi skal sove litt. En frøken som ikke sovnet før halt ett - ett og en storebror som styret litt på natten er nemlig en dårlig kombinasjon når man har time tidlig på helsestasjonen, Zzzz..

5 kommentarer:

Wenche sa...

For et nydelig bilde hvor vi virkelig får se fjeset til prinsessa!
Herlig!

Regni sa...

Så fint med vel overstått kontroll, jammen flyr ukene avgårde. Og så må jeg si,meg enig i wenches kommrentar, skjønt bilde, så søt hun er.

Regni sa...

Oioioi, her får mobiltastaturet styre både utskrivning og tegnsetting ser jeg..

Regni sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
mammaKine sa...

Nydelige lille Ada :-) så fint at alt stod bra til!