tirsdag 27. mars 2012

Stua


Jeg er jo ingen interiørblogger akkurat, men jeg har jo sagt lenge at jeg skulle vise frem litt mer av huset her. Og siden jeg tilfeldigvis tok noen bilder i stua i dag, da jeg egentlig skulle prøve ut noe med kameraet, så tenkte jeg at jeg kunne vise de frem.


Jeg er igrunn ganske fornøyd med stua. Det eneste vi har gjort her er å male veggen bak sofaen og taket. Det jeg er mest fornøyd med er vel at det er så mange store vinduer, sånn at det blir lyst og fint. Dessuten liker jeg at det er så luftig. Vi kommer jo rett fra en liten leilighet på Grünerløkka - der var ikke stua så luftig at det gjorde noe..
Det jeg ikke har fått med på bildet er den stoore peisen her, godstolene og spisestua. Spisestua kan jeg jo vise frem en annen gang, mens peisen og godstolene er det nok ikke noe stort tap å gå glipp av ;)
Det pleier forøvrig å ligge fullt av leker og dvdèr rundt saccosekken der borte hver morgen og kveld. Men siden jeg er lite glad i rot, så rydder jeg det stort sett inn på lekerommet hver kveld etter leggetid, og hver formiddag etter at storebror er levert i barnehagen. Det spørs vel kanskje om jeg klarer å holde det ved like i alle år fremover..

2 kommentarer:

Størstepia sa...

Så fint du har det, Mona!
Jeg er veldig enig i at store vinduer, mye lys og 'open space' er viktig!
Så flott at du fikk boka jeg sendte. Var jo litt treg med å sende den...
Du får gi den videre til andre du kjenner som er gravide når du er ferdig med den;)!
Masse flotte bilder av frøkner di under her også, utrolig vakker lita jente altså!!
Klem fra størstepia

Lise sa...

Så koselig :)

Flink som rydder opp lekene du. har har jeg sluttet for lengesiden. kanskje det gjøres en gang i uka.Hehe

Ha en fin dag!