mandag 26. mars 2012

Bæresjal


Jeg tenkte at jeg skulle slå et slag for bæresjal - ettersom jeg er så fornøyd med dette selv. Jeg kjøpte en moby wrap da jeg gikk gravid med Daniel, og var redd jeg hadde gjort et bomkjøp. Men det var det absolutt ikke, og jeg brukte det masse. Superpraktisk hvis man f.eks. skal en rask tur på butikken, og ikke gidder å drasse med seg vogna. Eller hvis man skal prøve å få laget litt mat og den lille ikke vil roe seg i grinda, vogga eller vippestolen. Dessuten er det jo herlig å bære den lille helt tett inntil seg.

Jeg har hatt med meg frøkna på kjøpesenter to ganger. Da har jeg hatt henne i bæresjalet, og når hun har blitt for utålmodig er det bare å senke henne litt ned og koble henne til matfatet. Veldig praktisk når man ikke har all verdens av tid og en liten som krever mat ofte!

Mange tror at det er så vanskelig å lære seg knytingen. Men det kan jeg garantere at går lekende lett etter at man har gjort det noen ganger. Elastisk bæresjal, som jeg har, er forresten supert å bruke de første månedene. Når barna blir litt større er det mange andre alternativer som er bedre. Jeg sverget til meitai da Daniel var baby, og kommer sikkert til å vise frem den også når den blir funnet frem til frøkna.

Bildet ble ikke det beste akkurat. Årsaken er at frøkna, som sovnet godt mens jeg lagde middag, våknet igjen så snart jeg satt meg ned for å spise. Og når jeg etter middagen fant ut at jeg måtte få tatt et bilde, så hadde jeg en frøken som slettes ikke ville sitte oppi der lenger ;)

2 kommentarer:

littlemisssunshine sa...

Kjempe koselig bilde:)Begynner å glede meg til den fine babytiden jeg også.

Håper dere får ei fin uke,
klem Heidi.

Frulykkelig sa...

Bæring er hærlig! Sitter i skrivende stund med liten bebis i sjal og snuser inn den gode lukten, elsk!