tirsdag 13. mars 2012

Mari og Ada


I dag har Ada fått hilse på en liten ny venninne, som heter Mari. Mari er ikke mer enn to uker gammel. Det som er så morsomt er at brødrene til Ada og Mari er født med et par måneders mellomrom, og de gikk i samme barnehage i Oslo. Nå har familien til Mari også flyttet hit ut på landet, og vi mødrene regner med at vi kommer til å bli plassert i samme barselgruppe :)


I dag følte jeg virkelig at permisjonslivet er godt i gang. Det har vært et fantastisk fint vær, og vi har både trillet tur og drukket latte på den eneste cafèen vi har her ute. Jeg tipper det blir en tur dit i løpet av de neste månedene ;)


Da vi kom hjem igjen fant vi ut at vi måtte ta en liten fotoshoot også. Og her har dere noen av bildene fra dagens session. Fineste lille Mari!!


Daniel var utrolig nok så trøtt at han nesten datt av stolen ved middagen i dag, så han var tidlig i seng. Jeg er spent på om det betyr at vi får en ekstra tidlig morgen i morgen tidlig eller ikke - Zzzzz... Det tar vel på å være så mye ute i den fine vårsolen!

8 kommentarer:

Pia sa...

Så fine bilder! Særlig det smilebildet - smelt....

Anonym sa...

helt fantastiske bilder mona! og takk for en strålende dag :) selv fant jeg en storebror dekket i gjørme og sand fra topp til tå, måtte dra hjem i bare strømpisen. Nå koser jeg meg med resten av bildene :) Kirsti

Ida sa...

Fiiiine bilder! Godt og lese om permisjonstida og at det er en del kos også etterhvert. Enn jeg som bare sitter og forbereder meg på slit, hehe, snakk om å være pessimist! Men da jeg leser sånt som du skrev så gleder jeg meg masse også ;)

Størstepia sa...

Så utrolig flink du er til å ta babybilder!!!
Kjempefine, var de!
Så gøy at dere har fått barn på likt to ganger. Og at dere bor i nærheten av hverandre;)!
Er så godt å ha noen å gå hjemme sammen med!!
Stor klem fra størstepia

Fru Føreland sa...

Herlig!! Såå fine sånne små søte er, heldigvis er det kjempegøy og koselig med i frøken som begynner å nærme seg året i hus og;D A lærer seg stadig nye ting som får oss til å både smile og le... sånn som å spytte ut maten igjen, herme etter mamma når hun tygger tyggis og krabber rundt og sier papapapa halve dagen (går mest i pappa her gitt..)
Kos deg med småbarnstiden:)

Ha en finfin tirsdagskveld!

mammaKine sa...

Hihi. Så nydelige bilder :-) permisjon er deilig. Hvertfall nå som vi går inn i litt vårlige vær :-)

★ Heidi ★ sa...

Saa flink du er aa ta bilder altsaa:) Maa jo vaere en fryd aa ha en venninne som kan stille opp til photoshot av lille nurket sitt!
Skulle önske vi hadde bedre kamera, men det har jo ikke akkurat vaert prio her i gaarden.
Saa det blir saa som saa med bilder i mörket...Blitzen kan jo ödelegge alt av stemning...

martine sa...

Herlighet så utrolig mange vakre bilder du tar <3