onsdag 14. mars 2012

Vårnytt


Her om dagen tok jeg med meg frøkna ut på shopping. Etter at våren plutselig kom måtte storebrors garderobe oppdateres. Dressen han brukte i høst var for liten, og det samme var skoene. Og han kan jo ikke gå i varme vintersko når det er 15 grader og sol!

Jeg endte med å kjøpe en softshelldress på Name it, som jeg syntes var utrolig kul. Dessuten var den så deilig og myk, så den må jo være behagelig å ha på seg for en liten barnehagegutt. Jeg er spent på om kvaliteten er bra. Den har ihvertfall ekstra forsterkning på knærne og i rumpa, og hun som jobbet i butikken hadde visst vært superfornøyd med den til sine barn. Hovedpersonen selv var ihvertfall fornøyd, og det er jo det viktigste :)

Jeg fikk også kjøpt en del annet nytt til vårgarderoben hans, men det får jeg vise frem en annen gang.

Og når jeg først er i gang med å vise frem klær, så kan jeg jo vise frem antrekket til frøkna i dag også. Den jakka her fikk jeg i gave av en venninne, og det er allerede en favoritt. Den er i tynn og utrolig myk og god merinoull. Den er faktisk fra et norsk merke også, som jeg ikke hadde hørt om før; mole.no. Er det noen andre som har erfaring med det merket kanskje? Jakka var ihvertfall superfin, så de har kanskje mye annet fint også?!

3 kommentarer:

mammaKine sa...

Dødsfin dress på Daniel! Kjempefin farge, sånn må jeg ha! Hehe. Nydelig lille frøkna di også så klart :-)

petrus og petrine sa...

Flott dress, vi har kjøpt en jakke i samme kvalitet på Name it. Til nå er vi meget fornøyde .

Petrine

Fru Føreland sa...

Så gøy å kjøpe klær til de små:D Name it har så mye fint til en rimelig pris.
Jeg har heldigvis arvet mye klær og nå står kassen med str 80 (9-12 mnd) klar til å tas frem snart, frøkna her er 9.5 mnd nå, men er nok en stund til str 80 passer ennå da hun ikke er så stor:)

Ha en finfin onsdagskveld!