søndag 11. mars 2012

Fine barn


I dag har vi vært i Oslo, på besøk hos barnas fetter og kusine. Siden tanten deres hadde bursdag var vi invitert på middag og kaker :) Daniel synes alltid at det er like stas å leke med Kornelius og Josefine, og det er nok gjensidig også.
Vi gjorde et forsøk på å få tatt bilder av alle de fire sammen, og jammen ble ikke resultatet så aller verst. Det er jo ikke bare bare å få alle til å sitte rolig og i tillegg titte på fotografen.

Her har vi en urolig liten frøken i kveld. Jeg krysser fingrene for at det ikke varer hele natten, sånn som natt til i dag..
God søndagskveld fra oss!

5 kommentarer:

Pia sa...

Fine barn, ja! Urolighet hos babyer topper seg ved seks uker, og så dabber det av. Når ho er 12 (uker), er det antageligvis roligere på kveldtid. Hold ut!:)

Mina sa...

Minsta til J er så lik på deg, jeg kommer ikke over det! :)

Kari Petrine sa...

Så fine barn.. -og så flinke som sitter så fint når de skal bli fotografert. :-D

Håper dere får en god natt søvn!

littlemisssunshine sa...

Kjempe søte bilder!

Håper dere får ei god natt og ei fin ny uke:)

*Heidi*

Guro sa...

Så fine barn! Gøy at de er så nær i alder! Håper dere har sovet godt i natt!!! Her startet dagen noen min over 6 - det er ikke så galt. Så nå sitter storebror og ser på postmann Pat mens jeg ligger i senga og venter på at minien skal våkne. Og pappaen, da. Men han sover, så det teller ikke;) Ønsker deg en goood mandag!! Her står det babysang på programmet:)