onsdag 7. mars 2012

Babyklær


Lille Ada er en heldig liten frøken. Jeg skrev jo om at vi hadde vært så heldige å arve litt klær fra Gøril sine hjerteskatter her for litt siden. I dag har jammen Mariann forbarmet seg over oss også, og tatt med et lite lass med klær etter sine to små frøkner. Det føles jo som julaften når man får masse fine små klær som man kan kle frøkna i! Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen - arvegods er virkelig gull! Fint for miljøet og fint for lommeboka :) Så igjen: Tusen takk, jenter!!!

Jeg er så forelsket i Newbie kolleksjonen på Kappahl om dagen. Har dere lagt merke til de klærne? Masse nydelige babyklær.. Dressen Ada fikk i gave fra kollegene mine er fra den kolleksjonen, og den fine jakka fra Gørils søte små som hun har på seg på bildet her. Buksa her er fra Mariann, og er faktisk fra h&m - selv om den ser ut som den også kommer fra Newbie kolleksjonen :)


Og jammen fikk jeg ikke Daniel med på noen bilder sammen med lillesøster i dag også. Hihi, er de ikke fine??

5 kommentarer:

Størstepia sa...

Så herlig hun er, og for et vakkert navn hun har fått! Fikk jo endelig lest meg opp på bloggen din her nå, har ikke rukket å sitte ved datamaskinen på en god stund...
Nydelige de er sammen. Er ikke lett å knipse dem sammen, nei, så du har gjort en god jobb!:-)
Og jeg skriver under på at det er helt supert med arveklær! Det minste ser jo nesten ubrukt ut uansett, og når de blir litt større er det så deilig å ha noe skiftetøy i bhg. Jeg har også arvet masse av ei venninne, og det reddet hele Dubaituren vår!:-)
Fikk sendt boka til deg idag også, beklager at det har tatt så laaaaaaaaang tid altså...

Ha en super onsdagskveld!
Klem fra størstepia

mammaKine sa...

Enig med deg. Newbie har så mye fint! Heldig du er som arver :-) Fine bilder!

Karin Pedersen sa...

Nydelige barn!! Jeg har også vært heldig å arve en del tøy til gutten min. Har fra før to jenter, så det var VELDIG mye som var rosa, rødt og lilla. Gutten min er ganske lang og tynn, helt motsatt av jentene. Så her passer Name It tøyet best, men jeg er sparsom og holder meg for det meste til H&M når jeg skal handle selv :)

Ha en fin dag!

Regni sa...

Skjønne små har du, helt herlige. Hvordan går det med storebror og sjalusi? Det er jo en stor omstilling som du sier, og før du vet ordet av det har Daniel glemt hvordan det var før lillesøster kom og da blir det med ett litt lettere. I dag da vi skulle gå i barnehagen og lillesøster skulle være hjemme med morfar mens jeg leverte storesøster, gikk storesøster og gav lillesøster en klem og fortalte meg at hun og lillesøster var bestevenner. Andre ganger har vi hørt "nei, lillesøster, ikke gjør sånn" mens de leker, og hun får være litt sjef så lenge det ikke blir hardhendt lek. Håper det går seg til hos dere etterhvert, det er iallefall den mest naturlige ting at det kommer reaksjoner fra storesøsken når det plutselig er to små i hus. :-) Vi har mye arveklær vi også, veldig kjekt og noe jeg har satt stor pris på. Ønsker dere en flott dag!

Ida sa...

Ja, jeg kunne ikke vært mer enig! Arvegods er supert altså, nettopp av de grunner du nevnte. Jeg er også glad i den newbie kolleksjonen, den er så søt :) Men er også veldig glad i mye på h&m og name it :)
Og dine to er så utrolig fine sammen, håper det går bra ift sjalusien. Jeg er spent på hvordan datteren til samboeren vil reagere etterhvert. Hun er straks 5 år, og virker veldig klar for det som skal skje. Men likevel så kan man jo få seg noen overraskelser :)
Ha en fin dag - klem