onsdag 22. februar 2012

Søvnmangel og snille besteforeldre


Her i huset har det blitt lite søvn på oss voksne de siste nettene. Storebror har fått sove inne hos oss nå som han er syk, og våkner flere ganger i løpet av natten. Jeg vet ikke om han våkner fordi han sover hos oss, eller om han våkner fordi han er så tett, men våken er han ihvertfall, og det tar lang tid før han sovner igjen. Så når storebror holder det gående i noen timer i løpet av natten, og lillesøster våkner ofte for påfyll, så føler man at man ikke har sovet i det hele tatt når morgenen kommer.
I dag ringte jeg derfor over til mormor og morfar, og spurte om de ikke hadde lyst på en syk storebror på besøk. Og det hadde de selvfølgelig - selv om mormor også er er syk nå. Så etter å ha levert storebror på andre siden av gata, tok jeg med meg lillefrøkna i senga og sov i tre timer - herlig!!
Jeg må si at jeg er utrolig glad for at vi har besteforeldre så nærme. Det er fantastisk deilig å kunne få litt hjelp når man trenger det! Dessuten er det jo fantastisk fint for de små å kunne få et så nært forhold til sine besteforeldre. Jeg er sikker på at barna kommer til å tenke tilbake på det som en utrolig fin ting når de blir større.

Og til alle som lurer, så har vi enda ikke bestemt oss for hva frøkna skal hete.. Men vi skal nok bestemme oss om ikke alt for lenge, og kommer til å si ifra så fort avgjørelsen er tatt ;)

2 kommentarer:

Regni sa...

Besteforeldre i nærheten er gull å ha når det skorter på overskuddet til mammaen og pappaen til de søte små. Utrolig skjønt bilde, du har jammen svingt linsa, med flott resultat!

Karin Pedersen sa...

Så koselig med besteforeldre som både bor nærme og som stiller opp når nøden er stor. Heldig dere er :)
Nydelig bilde, forstår rett og slett ikke hvordan man får babyer til å ligge så søtt?? I april har min søster termin med sin førstefødte som jeg skal ta nyfødtbilder av, hjelpes, kjenner jeg nesten får litt prestasjonsangst!