tirsdag 21. februar 2012

Søsken og sykdom


Her har vi dessverre en syk storebror i huset. I natt var han helt tett i pusten stakkars, og hostet den typiske bjeffende hosten. Så jeg har selvfølgelig litt hetta for at han skal smitte lillesøster med f.eks. RS - noe som kan være veldig hardt for de aller minste. Jeg har prøvd å holde han unna ansiktet hennes i dag, men det er jammen ikke lett å holde han på avstand uten at han skal føle seg avvist. Vi får krysse fingrene for at mine antistoffer og ammingen gjør at hun holder seg frisk!


Den eneste fordelen med å ha en syk storebror, er at jeg endelig har fått knipset noen søte bilder av de to sammen ;) Storebror har nemlig ikke vært så ivrig på å bli fotografert sammen den lille.. Jeg synes jo egentlig ikke at lillesøster er noe lik storebroren sin, men på disse bildene så de jo ganske like ut, gjorde de ikke!?


Ellers har vi hatt kjempekoselig besøk av Mina her i dag, Mødrene til Mina og meg var gravide samtidig, og møttes på svangerskapskurs. Nå har Mina og jeg en snart-treåring hver, og til sommeren får Mina også en liten en til. Moro! Takk for en hyggelig dag, Mina!

10 kommentarer:

Pia sa...

Jeg synes også at de er ulike, men på det øverste bildet er de jo veldig like! God bedring!

mammaKine sa...

Kjære vene, for noen herlige bilder! Du er så flink Mona.
Ser visst at jeg kommenterer på hvert innlegg her, men det er jo så morsomt å lese når vi er i så samme situasjon! Fine, fine barna dine! :-)

Anonym sa...

Men hva er navnet?

Anonym sa...

Fantastisk nydelige bilder. Jeg synes hun kunne passe til å hete Annika!

(Det heter nemlig min skatt)!

Du er kjempeflink bak kamera:)

Størstepia sa...

Så herlig bilde!! Ikke ofte man får sjansen til slike blinkskudd, nei!!;)
Skjønner godt hva du mener med at ikke det er lett å holde storebror unna lillesøster.. Storebror her har smittet henne masse med forkjølelse, men da trøster jeg meg med at hun er mer resistent mot bakterier når hun først begynner i bhg. De første mnd var hun forkjølet i ett kjør... Håper allikevel at lille snuppa di klarer seg unna basiluskene, iallefall nå helt i førsten..
Beklager at jg ikke har fått sendt boka du vant, har vært helt ødelagt de siste ukene, og nå drar vi jo på ferie imorra.. LOVER dyrt og hellig at jeg skal sende den med en gang jeg kommer hjem!!!
Stor klem fra størstepia

hildeSchaathun sa...

fantastiske bilder. Helt nydelige

Elin sa...

Jeg syns de er veldig like jeg! Om du ser på det lille bilde du har liggende av baby-Daniel i venstre marg og på lillefrøkena. De har samme trekk over øyne og nese og kanskje til og med munnen. Og når man i tillegg ser likheten på det øverste bildet, så må man jo konstantere enn viss søskenlikhet ;) Du har uansett to vakre barn!

Ønsker Daniel god bedring og krysser fingre for at lillemor er tilstrekkelig beskyttet gjennom morsmelken hun får fra deg!

Klem!

Regni sa...

Skriver under på det Elin sier. Fantastisk nydelige barn som absolutt har like trekk. Herlige bilder. Håper også at lillesøster ikke får noe virus nå, men hun er jo ganske godt beskyttet gjennom melken som du jo sier.

Renathe sa...

Nydelig bilde!! Herlighet smelter jo heeeelt her! <3 Men stakkars lille Daniel som er syk igjen da :(
Synes de var veldig like jeg da.. pannen,brynene og munnen spesielt? :) Nydelige unger har du no uansett. Veldig koselig og lese om barseltiden din.

Karin Pedersen sa...

Det første som slo meg var hvor like dem er! Bare en stor og en liten. Virkelig nydelige bilder!!