onsdag 8. februar 2012

Ruger


Jeg er her fortsatt - med baby i magen. Og når hun ikke har kommet til nå, så kan hun like godt vente til i morgen kveld - eller til helgen, som far har ønsket. For i morgen skal jeg både til frisør og akupunktur, så da passer det dårlig å ligge på sykehuset.
Nå har jeg nettopp kost meg med en Oreo McFlurry, og det skal jeg si var godt. Jeg bestemte meg like godt for at jeg har fortjent en McFlurry daglig frem til den lille bestemmer seg for å komme. Nå har jeg jobbet hardt for å stå imot søtsuget hele svangerskapet, men har allikevel dratt på meg 20 kg ekstra. Så nå har jeg bestemt meg for å bare gi blaffen i hva de sier om å spise for mye søtt i svangerskapet, og dytte innpå alt jeg har lyst på de siste dagene. Mohahahahaha...

8 kommentarer:

Ida sa...

Hehe, nå måtte jeg le når jeg så det bildet. Ja, nå er det bare å kose seg det man måtte ønske de siste timene og dagene man går å venter.
Jeg sitter her også fortsatt gravid. Føler virkelig jeg har passert termin siden Vetle også kom ni dager før. Men i dag har energinivået vært på topp (i motsetning til tidligere i sv.skapet) og det røyner på med kynnere - noe det har vært lite av så det er lov å håpe at det skjer noe innen uka er omme:-o Håper det skjer noe hos deg snart også - plutselig er vi tobarnsmødre til to prinsesser begge to.
Masse lykke til Mona!

Klem Ida

Nette´s lille Drømmeverden sa...

he he godt å spise usunt:)
Spiste masssssse rart når jeg var gravid med Filip.

Klem

Reidun sa...

Jeg synes absolutt at du fortjener å kose deg litt de siste dagene! Nyt isen med god samvittighet :)

Anonym sa...

Det er bare å spise og kose seg... Velfortjent! Masse lykke til når tiden er inne :)

Christina sa...

Spennende å lese frem mot fødselen! Jeg er "bare" 19 uker på vei, og gleder meg på dine vegne over at du snart skal få babyen i armene dine. :) Klem Christina

★ Heidi ★ sa...

Det gjör du rett i:) Kos deg og du trenger jo energien til styrkepröven. Jeg spiste sjokoladekake til
frokost lunch og middag de to siste ukene med Marcus!

mammaKine sa...

Hehe. Stapp i deg alt du kan av søtsaker. Det gjorde jeg den siste tiden også. Hehe. Håper du også får Hilse på den lille mageboeren din! Kjære vene, det er deilig å være ferdig :-)

Ellen sa...

Nå håper jeg enten du koser deg med mere is eller sjokolade, eller er på føden ;) Lykke til!! Klem