mandag 6. februar 2012

Fullmåne og null action


I dag er det visstnok fullmåne. Og man vet jo hva de sier om fullmåne og fødsler... Men her er det ihvertfall null action å spore foreløpig. Jaja, man må vel bare smøre seg med tålmodighet - babyen kommer når den selv vil. Men jeg innrømmer glatt at jeg begynner å bli utålmodig. Med Daniel startet fødselen ti dager før termin, og han ble født ni dager før. I morgen er det ni dager til termin med frøkna, så det vil jo si at jeg var godt i gang på denne tiden med Daniel.
Dagene går jo forsåvidt fort, så det er ikke helt krise å gå litt til altså. Det er bare det at de her armene mine er så utrolig plagsomme, og jeg blir så sliten av å ikke få sove. Men jeg prøver å bruke formiddagene på å sove litt de dagene jeg ikke har noen planer. I dag fikk jeg sovet/slumret i noen timer mens lille var i barnehagen - det gjør utrolig godt!
Dere får sende meg noen gode fødevibber - jordmoren min er visstnok på nattevakter denne uka også, så det hadde vært perfekt med fødsel en av de første nettene (selv om far synes at jeg kan vente til fredag) ;)

7 kommentarer:

hildeSchaathun sa...

Du må ha masse lykke til. Jeg gikk og la meg da jeg trodde det ikke skjedde noe med Theodor, 20 min gikk det før vannet gikk og deretter 10 til riene begynte og 10 timer senere var han ute, så det kan skje rimlig greit tempo. Lykke til iallefall, skal tenke masse på deg, og håper du ikke må vente for lenge. LYkke til

Størstepia sa...

Hehe, ja de babyene kommer når de selv vil!!;) Krysser fingrene for at du slipper å vente så altfor lenge!!!
Jeg var forberedt på å føde rundt termin med lillemor, siden førstemann kom dagen før termin. Lillemor ble født på mens termin, så det stemte rimelig bra. Skjønner jo at du føler du snart er på 'overtid' ettersom du fødte Daniel ni dager før termin!!
Lykke til om noe snart skulle skje!;)
Klem

Ida sa...

Spennende tider! Krysser fingrene for deg og ønsker deg masse lykke til :) Godt at det snart er over nå ;)

Pernille Ulrikke sa...

Sender deg masse fødestøv! :-) Er ikke lenge igjen til den lille kommer nå

Janet sa...

Spennende dager i vente. Må vel skje noe snart nå da, kanskje... Jeg gikk 11 dager over sist. Denne gang håper jeg det blir betraktelig mindre. Men det er visst ikke så mye vi kan gjøre fra eller til. Lykke til i alle fall.

mona sa...

Takk for alle lykkeønskninger!! :)

*Mari* sa...

Lykke til når det setter i gang!! :-) Spennende!