mandag 27. februar 2012

Navn


Som jeg allerede har nevnt, så bestemte vi oss altså for hva frøkna vår skal hete i går. Vi synes at dette med navn er så vanskelig, og det ble heller ikke noe lettere etter at hun kom til verden. Spesielt pappaen i huset har nok kjent litt på stresset med at vi burde ha hatt et navn klart snart, men så har vi allikevel ikke klart å bestemme oss.
De siste navnene det sto om var egentlig Ada og Sofie (ja, og Nora og Andrea var heller ikke helt utelukket), men så fant jeg plutselig et nytt navn på navnekarusellen som jeg hev med i debatten i siste liten. Det var et navn som ingen av oss hadde hørt før, men som vi umiddelbart falt for.
Etter mye frem og tilbake, og vurdering av alle de tre navnene og alle tenkelige kombinasjoner av disse navnene, så endte vi til slutt opp med et dobbeltnavn - selv om vi i utgangspunktet ikke ønsket et dobbeltnavn..
Jeg har vært litt i tvil om jeg ville dele hele navnet hennes her på bloggen, men far i huset mente at jeg måtte gjøre det. Men jeg kommer bare til å omtale henne ved det første navnet her inne (I ettertid har jeg redigert dette innlegget, og fjernet mellomnavnet, ettersom jeg ikke ønsker at hele navnet skal ligge ute på bloggen.).

Og navnet vi har bestemt oss for er altså: Ada - med et nydelig mellomnavn. Et perfekt navn til en perfekt liten frøken!!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Så herlig navn!!! Synes det passet perfekt:)
Liv-Heidi

Pia sa...

Nydelig navn! Ada var et av våre alternativer også:)

Pernille Ulrikke sa...

Nydelig navn! Søsteren til søskenbarnet mitt heter det, og hun er så nydelig og vakker så er kanskje derfor jeg synes det er så fint ;-) hehe!

Hegeslilleboble sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Fru Føreland sa...

Kjempeflotte navn begge to og en veldig fin kombinasjon:) Ikke lett det der med navn gitt, spesielt når det er to som må bli enige....;)

Ha en finfin mandagskveld!

Ida sa...

Kjempe fine navn :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Et flott navn. Jeg hadde ikke hørt det andre navnet før, men det klinger bra.

Anonym sa...

Nydelige navn! Da jeg leste alternativene i innlegget håpte jeg dere hadde valgt Ada, for jeg syns hun ser ut som en liten Ada :-) Vakkert!

House of Dina sa...

Så fint navn! Syns Ada er kjempefint, og likte det litt uvanlige mellomnavnet også! :) Gratulerer så mye, hvis jeg ikke har ksrevet det før!

Wenche sa...

Kjempenydelig navn!
Jeg tipper dere bare vil bli mer og mer fornøyd med valget deres, for det var en veldig fin kombinasjon.

Gratulerer med valget! :-)

Linda S sa...

Koselig blogg du har, og nydelig navn til den lille jenta di :) Vi hadde samme utfordring i fjor då vi skulle finne navn til minste prinsessa vår. Det tar gjerne litt tid å finne det riktige navnet, men når det er funne og bestemt så er det jo nesten berre det den lille kunne ha heitt :)

Janet sa...

Virkelig fine navn!

babymadebylove sa...

Nydelige navn, til en nydelig prinsesse!! :)

Karen sa...

Ada var min favoritt av de alternativene dere hadde. Kjempefint navn!