søndag 26. februar 2012

Nyfødtbilder


Jeg tenkte jeg måtte dele et lite utvalg av nyfødtbildene jeg har tatt av frøkna. Det er jo så stas med en liten baby her som jeg kan knipse bilder av. For å si det sånn, så er det noe HELT annet enn storebror som jeg har løpt etter med kameraet de siste par årene ;)


Det har jo blitt så populært med nyfødtbilder av de små nå. Jeg husker første gangen jeg oppdaget bildene til Silje med Drømmefabrikken for et par år siden. Jeg ble helt bergtatt av de fantastiske bildene hennes!! Jeg synes fortsatt at Silje tar de aller fineste nyfødtbildene, selv om jeg nå har sett mange andre som også tar samme type bilder.


Mine bilder kan nok dessverre aldri måle seg med Silje sine, men jeg synes allikevel at jeg har fått tatt mange fine bilder. Jeg skulle ønske at jeg hadde det samme utstyret og var like ivrig på å knipse fine bilder da Daniel var nyfødt også..


Jeg har alltid likt å ta bilder, og da jeg gikk på ungdomsskolen var min store drøm å bli fotograf. Men det er først for 1,5 år siden at jeg kjøpte meg et ordentlig kamera og begynte å prøve meg litt på å ta finere bilder. Det er jo så utrolig gøy å prøve seg frem!! Nå ønsker jeg meg selvfølgelig photoshop og kurs i dette, sånn at jeg kan lære meg å redigere bildene mine. Et fotokurs står også høyt på ønskelisten.. Men det må nok bli senere, sånne ting er jo så dyrt!


Foreløpig får jeg nok bare nøye meg med å fortsette med å prøve meg frem på de søte små jeg har her. Og jeg kan røpe så mye som at vi har bestemt navn til lillesøster i dag også. Det skal jeg nok avsløre for dere i morgen ;)


Nå har jo frøkna her passert to uker, så da er nok allerede tiden forbi hvor man kan legge henne sovende i alle mulige posisjoner for å ta bilder av henne. Litt vemodig at tiden går så fort! Men jeg skal nok helt klart knipse mange andre typer bilder av henne. Og forhåpentligvis vil kanskje storebror bli litt mer medgjørlig foran kameraet igjen også - han nekter fortsatt å han henne på fange for å bli tatt bilde av..


Jeg håper alle har hatt en fin helg! Vi har hatt en veldig rolig helg her, og nøyde oss med en lengre trilletur i går og i dag. Storebror er fortsatt ikke helt i form, så vi droppet noen store utflukter. Han begynner heldigvis å bli i bedre form nå, så jeg håper at han er frisk nok for barnehagen igjen i morgen..
En fin uke ønskes til dere alle!

10 kommentarer:

mammaKine sa...

Wow, så flink du er! Nå er jeg spent på navnet :-) God kveld, klem!

Pia sa...

Kjempeflotte bilder! Spent på navn...

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Super fine bilder<3

littlemisssunshine sa...

Helledussan, så skjønne bilder! Koselig blogg også, jeg slår følge med deg videre:)

øyeblikk.net sa...

For noen utrolig flotte bilder!!! Du er flink :)

OG du er heldig! Ta en titt inne hos oss!
Hilsen fra Øyeblikkjentene

Toni sa...

Hei! Kjempefine bilder, og gratulerer med ei nydelig jente!
Jeg venter også mitt andre barn straks, og har også lyst til å ta slike bilder :)
Kan du være så snill å skrive litt om hvordan du tar bildene og hvilket utstyr du bruker?
Det hadde vært veldig fint :)

Siw Aina sa...

Nydelige bilder Mona. Spesielt godt likte jeg nr 1 og nr 5.
Vist er Silje dronninga av nyfødtbilder, men du er jaggu ikke langt etter du heller :)

mona sa...

Tusen takk for hyggelige kommentarer!
Toni: jeg kan se om jeg ikke kan lage et eget innlegg om det snart:)

drømmefabrikken ♥ sa...

Hei Mona!

Gratulerer så mye med jenta, hun er nydelig<3 Tusen takk for kjempefine ord, forresten! Jeg vet ikke helt om jeg fortjener det da men:-) Du tar nydelige bilder, Mona! Liker veldig godt hvordan du bruker lyset. Flotte farger og stemning. Måten du har posert henne på er kjempebra til å være såpass ny i gamet. Bare fortsett slik! Og du? Jeg har hatt vellykkede nyfødtfotograferinger opptil 8 uker, så du har enda god tid til å ta flere slike bilder dersom du har lyst til det:-)

God klem!

Linda S sa...

Kjempefine bilder du har tatt av den nydelige jenta di <3 Foto er ein stor interesse her i huset også, og det var veldig kjekt å prøve å ta litt spesielle bilder av vesla då ho blei født i fjor sjølv om eg berre er ein amatør på det området.